כללי כדאי ללמוד עיצוב ?

• הוסף לסימניות
כמובן שאם מלמעלה רוצים - אפשר להרוויח מכל דבר.
אבל לפי המצב כיום בשוק - קשה להרוויח טוב מעיצוב גרפי בלבד.
אלו שיש להם כישורים מסויימים בנוסף לידע בעיצוב (סבלנות / יחס בינאישי טוב / מהירות / רעיונות וכו' - משהו שמבדיל אותו מהאחרים) מצליחים עפ"י רוב יותר.

הייתי ממליץ לך שתמצא מישהו שיסכים שתשב לידו כשהוא עובד.
תראה איך זה נראה בפועל. תעשה תרגולים על המחשב שלך, תתמקצע ותנסה להרגיש אם אתה מתחבר לעבודה באופן מעשי.
במידה והמשיכה נשארת - לך ללמוד.

גרפיקה זה מסוג העבודות שלא נמאס מהר.
הימים רצים מהר (הגם שהם לא מצליחים להשיג את העשירי לחודש :rolleyes:),
והסיפוק גדול ב"ה.

נ.ב. אם אתה מרגיש קוצים לפני שאתה מתחיל לעבוד, תברח - - -
ועוד משהו: יש מעצבים שמרוויחים עשרות אלפים בחודש.
יש חברי פרוג שמרוויחים למעלה מ־10,000 ש"ח.
ויש כאלו שלא מגרדים את ה־2,500 ש"ח.

• הוסף לסימניות
קוצים ?

אין לי "קוצים", ההיפך, אני יכול לשבת ולקרא ספר טוב למשך כמה שעות בלי שארגיש, וכן במסגרת עבודתי אני יושב על המחשב כ8 שעות ביום, ובדר"כ עוד כמה שעות בבית, ההבדל הוא שהעבודה שלי כיום היא מגוונת, היא מול מחשב, אך לא רק, אני נפגש עם אנשים, וכו' וכו'.

אין לי בעיה עם המחשב, אני מסתדר אתו מצוין, יש לי חשש דווקא מעיצוב גרפי, שלי זה נראה כעבודה שחוזרת על עצמה, תקנו אותי אם אני טועה, ואז אחפש רק לברוח מהמחשב...<O:p

אולי השאלה נכונה לגבי כל בחירת מקצוע, להיכנס להתחייבות, להתמיד, לא להתייאש, שהרי להחליף מקצוע, אחרי שמשקיעים כל כך הרבה זמן וכסף- זאת בעיה, ורוב האנשים לא מחליפים

ושוב, תודה על התגובות המושקעות.

דוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;683666:
תגידו, אני צודקת ש... מי ש"יש לו את זה" לומד לבד? וב"ה יודע לא פחות ממי שלמד קורס...
כמה לומדים עצמאיים ראינו בתחום (יש המון בפורום ו...גם אני הקטנה...). ואני מכירה אישית כמה וכמה שלמדו ו... אין להם את זה, מה לעשות?
אז האם הגישה שלי צודקת? או שגם אותי אתם שולחים מחר לקורס?;)

בקיצור- ההמלצה שלי זה לנסות לעצב, לראות איך הולך, למשש את השטח... ואם יש לך את זה- זה ירוץ בע"ה...

את לא צודקת בעיניי.
אני מכירה בודדים שלא למדו והגיעו לרמה גבוהה.
רוב מי שאני מכירה ברמה גבוהה הם בוגרי לימודים.

לצורך העניין, קורס פוטושופ זה לא בדיוק לימודים.
(כלומר, אין בזה כל רע, אבל אלה לא הלימודים שאני מדברת עליהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י secret;683702:
אין לי "קוצים", ההיפך, אני יכול לשבת ולקרא ספר טוב למשך כמה שעות בלי שארגיש, וכן במסגרת עבודתי אני יושב על המחשב כ8 שעות ביום, ובדר"כ עוד כמה שעות בבית, ההבדל הוא שהעבודה שלי כיום היא מגוונת, היא מול מחשב, אך לא רק, אני נפגש עם אנשים, וכו' וכו'.

אין לי בעיה עם המחשב, אני מסתדר אתו מצוין, יש לי חשש דווקא מעיצוב גרפי, שלי זה נראה כעבודה שחוזרת על עצמה, תקנו אותי אם אני טועה, ואז אחפש רק לברוח מהמחשב...<O:p

אולי השאלה נכונה לגבי כל בחירת מקצוע, להיכנס להתחייבות, להתמיד, לא להתייאש, שהרי להחליף מקצוע, אחרי שמשקיעים כל כך הרבה זמן וכסף- זאת בעיה, ורוב האנשים לא מחליפים

ושוב, תודה על התגובות המושקעות.

דוד

כל פרוייקט זה קונספט בפני עצמו, חיפוש חומרים בפני עצמו, יצירת קומפוזיציה חדשה וכו' וכו'. מבחינתי כל פרוייקט הוא עולם אחר.

אגב אתה טועה, רוב האנשים מחליפים מקצוע לפחות פעם אחת בחייהם, אני מכירה כאלה שיותר מפעם אחת.
נדיר למצוא מישהו שעוסק באותו מקצוע מגיל 20 עד גיל הפנסיה.
לאחרונה אפילו קראתי על רופא שבעיצומה של התמחות בכירורגיה (אחרי 7 שנות לימודים, כן?), עזב את התחום והלך ללמוד משפטים, היום הוא עו"ד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י secret;683702:
אין לי בעיה עם המחשב, אני מסתדר אתו מצוין, יש לי חשש דווקא מעיצוב גרפי, שלי זה נראה כעבודה שחוזרת על עצמה, תקנו אותי אם אני טועה, ואז אחפש רק לברוח מהמחשב...<o:p</o

מה פתאום חוזרת על עצמה?

כל פרוייקט הוא משהו חדש לגמרי
דורש יצירתיות, "לשבור את הראש" מחדש על רעיון חדשני ומקורי
בנוסף יש גם את הקטע שעיצוב זה תחום מאוד דינמי, סגנונות משתנים כל הזמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה