אאל"ט הם כותבים באתר OUמישהו יודע מה הכשרות של המוצר הזה???
![]()
תנסו לשאול מחר בשירות לקוחוץ לי הם ענו, כשהיה לי ספק על מוצרמישהו יודע מה הכשרות של המוצר הזה???
![]()
אפשר קישור?יש עכשיו מבצע באתר של קפה עלית, מזמינים מוצרים, מכניסים קוד קופון NCASYHJOZDO ומקבלים 40 שקל הנחה, לא משנה באיזה סכום קניתם.
דמי משלוח עד הבית 25 שקל, ובקניה מעל 120 שקל (לפני הנחה) המשלוח חינם.
יש להירשם לאתר כדי לממש את הקופון.
בהצלחה.
ביצעת הזמנה כמשתמש רשום?מישהו יודע למה הוא לא נותן לי לממש את הקופון?
כמובן נרשמתי לאתר שלהם
גם אם נרשמתם?לי כתוב שהקופון לא פעיל
כןגם אם נרשמתם?
מעניין. יכולה להביא קופון אחר שתנסו, אבל רק לאחר אישורו של פותח האשכול
מה הבעיה הוא בטח ישמחמעניין. יכולה להביא קופון אחר שתנסו, אבל רק לאחר אישורו של פותח האשכול
כן יש לו טובת הנאה משיווק הקופון (בבחינת זה נהנה וזה נהנה. זה קופון אישי שלו). הוא הניח כאן קופון שלו. לא חושבת שזה הוגן להניח קופון אחר. (אלא אם כן הוא מסכים במפורש)מה הבעיה הוא בטח ישמח
הוא לא מקבל כסף על שיווק הקופון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //