כדאי לעבור לפלאפון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני שנים בסלקום.
התכנית הכי טובה שהם מציעים לי כעת זה 79 שח
פלאפון מציעים לי 53 שח, ועם מכשיר - 73 שח (נוקיה C2)
אני צריכה רק אחד, כי אחד כזה כבר יש לי
כך שלשני מנויים יחד יעלה לי 126 שח לחודש
השאלה אם כדאי? איך השרות שלהם? הקליטה?
ההתחיבות לשנה.
אשמח להמלצותיכם
תודה!

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש באתר על השירות שלהם...

• הוסף לסימניות
בענין קליטה - את צריכה לבדוק באזור שלך, בבנין שלך, ואפילו בבית שלך.
לי בבית אין בכלל קליטה של אורנג' ולעומת זאת יש קליטה מעולה של סלקום...
כך שמבחינתי זה שיקול משמעותי מאד!

בענין שרות - בכל חברות התקשורות יש את "שיטת המצליח", את העושק, את האותיות הקטנות ואת הנציג שרות אמר אבל זה לא מה שרשום....

• הוסף לסימניות
אני נמצאת באורנג'. קניתי מכשיר c2 מחנות- בלי התחייבות לשום חברה... כל החברות יכולות להתלבש עליו...
אני משלמת למסלול ללא הגבלה- 59 ש"ח... ואחרי שנה מוסיפה 14 ש"ח...
מרוצה מאוד מהשירות!!!!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על הקומה הכשרה של גולן טלקום.
גם מבחינת שירות.
גם מבחינת אמינות.

59 ש"ח לחודש.
שיחות ללא הגבלה לכל היעדים...

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי אין כמו השירות והאמינות של סלקום אני מרוצה עד הגג!
לא הייתי ממליצה את הניודים מחברה לחברה....

• הוסף לסימניות
אני מאוכזבת מאוד מפלפון רימו אותנו לגמרי עם מסלול ופלפון ובנתים לא מצאתי דרך לצאת מהם ושמעתי עוד רבים שמתלוננים על הרמאות שלהם
לא הייתי ממליצה בכלל- לא אמינים ואחרי שסגרת עיסקה השרות האדיב נעלם...

• הוסף לסימניות
פלאפון זו חתונה קטולית.

סיימתי את הקשר איתם לפני שנתיים, לא ברור מדוע עד עכשיו אני משלמת.

(במליצה... אבל עד לפני 3 חודשים עוד שלמתי. ה' יודע מה בדיוק מימנתי להם שם.)

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שגם אם יש לך מכשיר אחד יעלה לך הסים של פלאפון ( שכנראה עשוי מזהב או מפלטינה לפי המחיר..) ויתכן גם שיעלה לך פריצה של המכשיר אם הוא נקנה באחת מחברות הסלולר ולא בפרטי. תחלקי את העלויות לשנה כי אח"כ בד"כ התוכנית נהית יותר יקרה. עכשיו תעשי חשבון אם עדיין זה יותר זול ואם ההפרש שווה את הבלגן..

מצד שני יש לפלאפון קליטה מאד טובה בכללי וגם איכות השמע אצלם מעולה- כנראה גם קשור לרשת. כך שאם זה חשוב לך, זה גם שיקול.

מבחינת רמאויות ושטיקים כל חברות הסלולר למדו באותו בית ספר ולי יש רשימת תלונות על כל אחת מהן..

• הוסף לסימניות
53 שח זה רק בשנה הראשונה. החל מהחודש ה13 התעריף עולה ל78 שח. בדקי בטפסים.
מלבד זאת דוחפים לך מכשירים עליהם תשלמי 3 שנים, כדי לכבול אותך אליהם שלא תעברי לחברה מתחרה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אז אני לא עוברת אחרי ה"המלצות" שלכם
תודה רבה עזרתם לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה