• פותח הנושא lala
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום, אני מהפורום השכן..
אני נמצאת לפני הכרעה אם ללכת ללמוד צילום מקצועי או לא, לא איפה כי את זה אני כבר יודעת אלא אם בכלל כדאי? האם זו השקעה שמכניסה?
הלימודים הם ארוכים ויקרים האם כדאי להכנס או שזה שוק נדוש?

אשמח לתשובות מועילות!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בכל מקום יהיו לך מתחרות - אם זו השאלה אז כן יש המון צלמות!
בנוסף יש המון הוצאות - הרבה יותר ממה שתתכנני מראש להוציא
וזה אף פעם לא נגמר - תמיד נחמד להתחדש עם עוד אביזר
אבל אם את אוהבת מאוד את התחום - לכי על זה עם הרבה תפילות והרבה גבולות מראש....
בהצלחה בכל שתפני

• הוסף לסימניות
לא למדתי צילום... ואני לא צלמת..
אך באמת שקלתי אי פעם ללמוד בצורה מקצועית...
כאחת שעובדת עם תמונות ועם צלמים/ות... רק מי שמשוגע לדבר שורד.
זה שוק רווי ולא קצת... היום כל גרפיקאית קמה ולומדת צילום - קונה מצלמה ומתחילה לצלם, גם אם הלימוד שלה היה הכי בסיסי - היא הופכת להיות "צלמת מקצועית" כשהתחום נלמד ונרכש אחרי המון המון תרגול - אחרי השיעורים עצמם.

ההוצאות הן רבות - את צריכה המון כח וזמן לתרגל - ובלי שאת ממש 'מאוהבת' בתחום - קשה לשרוד.
אלא אם כן יש לך משמעת עצמית חזקה - שתדחוף אותך לצאת ולתרגל עוד ועוד - עד שתהיה מהטובות ממש -
ואז כמו בכל התחום - אלו שמעולים בתחום - יצליחו בו וירוויחו ממנו.

איחולי הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה