כדוריות מים צבעוניות

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 323070

צפה בקובץ המצורף 323071

עוד תמונות מדליקות כאן

איך עושים את זה?

את הרעיון לצילום הצבעוני והמדליק הזה ראיתי בפורום צילום שאיני זוכרת את שמו. (כן, חבל!)

לוקחים שמיכה צבעונית (אם יש לכם ילדים בטח לא חסר לכם כאלה)
תבנית זכוכית (פיירקס)
מים
שמן
מצלמה
ושעה פנויה...כי אתם לא תרצו להפסיק לצלם.

מניחים את התבנית בין 2 חפצים גבוהים (במקרה שלי זה קופסאות מאולתרות)
ממלאים את התבנית במים מעל יוצקים את השמן
מכוונים למנואל פוקוס מתפקסים על הבועות (לא צריך דיוק של 100 אחוז זה תמונה אבסטרקטית)
ומצלמים.

שימו לב שיהיה לכם אור, אני צילמתי באור יום בתוספת פלאש מצד שמאל, אפשר גם בתאורת סטודיו.

- אני שחיקתי אח"כ עם הקש, עשיתי בועות בקש, (כמו שהיינו עושים בכוס שוקו כשהיינו ילדים ואמא הייתה מתעצבנת)
מה שנוצר זה בועה אחת גדולה עם הרבה בועות קטנות. קיצור, נסו ותשחקו עם זה.

צפה בקובץ המצורף 323072

קבצים מצורפים

• IMG_4487.png
    IMG_4487.png
    KB 294 · צפיות: 44
  • IMG_4489.png
    KB 920 · צפיות: 22
  • IMG_4566.JPG
    IMG_4566.JPG
    KB 83.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וואו את לא הגיונית!
תוצאה מושלמת!

ישירות לרקע שולחן עבודה.

• הוסף לסימניות
תוצאה מעניינת :)
תודה על השיתוף

אפשר לשים מתחת תמונה של ילד, או אייקון עם משמעות ולתת לו להשתקף ... כמו בצילום הטיפות

• הוסף לסימניות
משגע!
עושה חשק לנסות

• הוסף לסימניות
שושי זה מדהים
עדשת מקרו?

• הוסף לסימניות
שושי זה לא אשכול ראשון שלך שמהווה קורס בפני עצמו! אלפי תודות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2309886:
תוצאה מעניינת :)
תודה על השיתוף

אפשר לשים מתחת תמונה של ילד, או אייקון עם משמעות ולתת לו להשתקף ... כמו בצילום הטיפות

בהחלט רעיון, אני אנסה באמת.

• הוסף לסימניות
מה קורה כשמצלמים בועות סבון, בטכניקה הזאת?

• הוסף לסימניות
ואווווו
מדליק!!!!
אין עליך
אמנית!!!

• הוסף לסימניות
היצירתיות שלך לא נעצרת,
תמיד יש לך חידושים מקוריים +ביצוע מוקפד ומקצועי...
תוצאה מרהיבה ביותר!

• הוסף לסימניות
מקסים!!
תודה רבה.
אפשר לשים מתחת כל דף צבעוני או כל דבר אחר.
אני ראיתי מישהי שעשתה את זה עם עדשים צבעוניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה