כדורים לטיסה

• הוסף לסימניות
בפעם הקודמת שטסתי, עברתי טיסה מאוד לא נעימה בלשון המעטה,
בחילות, סחרחורות, לחץ באוזנים, ראש מתפוצץ וכו

הבנתי לשמחתי שאני לא המשוגעת היחידה, ואלו תופעות נורמליות ורגילות.
לקראת טיסה חוזרת, אשמח לדעת מנסיון בלבד-
שמעתי שישנם כדורים שניתן לקחת ומקלים מאוד
מישו התנסה? יודע להגיד??
מה כדאי לקחת?

תודה!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע??

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אני לקחתי כדורי וואבן
אחרי התייעצות עם רופא
עזר מאודדדדד!!!!!!!!!!
גם נפשית (...) וגם פיזית
אבל צריך להתייעץ!!!!!!!!

וכמובן, איך לא - רסקיו.....

• הוסף לסימניות
לילדים קטנים המליץ הרופא להביא פניסטיל- להרגעה ונמנום.
אבל מבוגר יצטרך לבלוע בקבוק שלם... (המינון הוא: טיפה לכל ק"ג ממשקל הגוף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1325836:
לילדים קטנים המליץ הרופא להביא פניסטיל- להרגעה ונמנום.
אבל מבוגר יצטרך לבלוע בקבוק שלם... (המינון הוא: טיפה לכל ק"ג ממשקל הגוף)

אני לא ילדה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
לי עוזר כדורי טרבמין, מתגבר יופי על הבחילות וגם גורם לנמנום , יש כאלה שסוג כזה של נמנום מפריע להם להרדם, וישנם שנרדמים אפילו ל12 שעות טיסה!!

• הוסף לסימניות
טרבמין
מתאים לטיסות מקל על בחילות וגם מרדים-מנסיון
אם את רוצה תקחי גם כדור שינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה