כדורים מתעופפים...!!

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• IMG_0363.jpg
    KB 108.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
טכנית - אהבתי מאוד! רעיון יפה.

• הוסף לסימניות
מהמם! מי זורק את הכדורים? הילד?

• הוסף לסימניות
מהמם!!! רק נראה לי שזה קצת יותר מידי כדורים.....

• הוסף לסימניות
תמונה יפה, שובבה ומלאת תנועה.
אהבתי!
:)

• הוסף לסימניות
כן באמת מתוק ויפה. :)
התאורה והצבעים יפים, מה שנקרא תפסת את הרגע.
רק למה זה ניראה שתי חלקים - כדורים בנפרד והילד בנפרד..
כאילו הדביקו אותם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;784116:
כן באמת מתוק ויפה. :)
התאורה והצבעים יפים, מה שנקרא תפסת את הרגע.
רק למה זה ניראה שתי חלקים - כדורים בנפרד והילד בנפרד..
כאילו הדביקו אותם..
תודה,
אין לי הסבר למה נראה לך כ-2 חלקים...
אבל זה רק חלק אחד.

• הוסף לסימניות
אולי העיבוד אשם

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

הדבר היחיד שטיפונת מציק שהחיוך של הילד מוסתר מעט בכדור. מעבר לכף תפיסה יפה מאד (אני מנחש שצילמת איזה 20-30 לפני שיצא אחד טוב, לא?!).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;784167:
אולי העיבוד אשם
אין כמעט עיבוד,חוץ מחימום של הצבעים וקצת קונטרס

נכתב ע"י כדרלעמר;784175:
יפה מאד!

הדבר היחיד שטיפונת מציק שהחיוך של הילד מוסתר מעט בכדור. מעבר לכף תפיסה יפה מאד (אני מנחש שצילמת איזה 20-30 לפני שיצא אחד טוב, לא?!).

כן גם לי זה מפריע...
ו...באמת נראלך שישבתי לאסוף את כל הכדורים האלה כדי לזרוק עוד פעם??;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה