התייעצות כדורי בונג'סטה להקלה בתופעה של בחילות

• הוסף לסימניות
בבית מרקחת לא מוכרים את זה?
מוכרים ביותר יקר... נראה לי ב- 7 ש"ח לכדור
מי שצריכה חבילה שלמה יצא לה יותר זול
וסתם חסד איתי שאני תקועה עם חבילה כמעט שלימה
וכל אחת שמנסה את זה בפעם הראשונה עצה טובה-תקנו קודם קצת! אפשר לבקש מהרוקחת רק קצת כדורים
אם עוזר לך-מעולה, תקני עוד
לי אישית לא עזר בכלל רק הכניס לתוך ענן של עייפות וטשטוש, הבחילה המשיכה כרגיל...

• הוסף לסימניות
וכל אחת שמנסה את זה בפעם הראשונה עצה טובה-תקנו קודם קצת! אפשר לבקש מהרוקחת רק קצת כדורים
7 ש"ח לכדור זה מטעם הקופה...
ודרך אגב, יש גמחי"ם של בונג'סטה, את יכולה למכור להם את מה שיש לך.

• הוסף לסימניות
יש לי למסירה חבילה של כדורים של חסדי אילה

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאיפה את? אם יש לי בחילות חזקות אבל אני לא מקיאה כדאי לי לקחת?
ממליצה להתייעץ עם "אם הדרך" 0722722311
מתנדבות מקסימות מנוסות, יעזרו לך למקד את הבעיה, ולמצוא, בעז"ה את התרופה המתאימה לך.
(יש גם אפשרות לקבל אוכל ועזרה למי שצריכה)

בינתיים, אגיד בגדול, שאם הבחילות לא מאפשרות לך לאכול ולשתות מספיק (ליטר וחצי ביום) אז חשוב מאד לטפל, גם עבורך וגם עבור התינוק.

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי כמות של כדורים
מוכרת במחיר של קופח (נראה לי 7 שח ליחידה)
מירושלים

• הוסף לסימניות
אני רוצה למכור, יש לי כמעט חבילה...
עדיין רלוונטי?

צריכה דחוף בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה