- הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור קשר?אני יכולה למכור במערב בני ברק.
בכמה?
איך אפשר ליצור קשר?אני יכולה למכור במערב בני ברק.
כמה?בבני ברק למישהו?
לי יש תכתוב פרטים ליצירת קשרבבני ברק למישהו?
10 כדוריםלי יש תכתוב פרטים ליצירת קשר
לי ישהאם יש למישהי למכור כדורי בונג'סטה באזור בני ברק?
אין לאף אחד?יש למישהו למכור באזור בית שמש?
יש גמח חסד במודיעין עילית, חסדי אילה שקונה ב5 שקל לכדור ומוכר במחיר הזה למי שצריך 0548423443אני מוכרת חבילה שלימה 50 כדורים ב250 ש׳׳ח
אפשר במייל a0548495726*gma….
| מעתיק: במסגרת נסיונות להוזלת מחיר כדורי הבונג'סטה אנחנו פונים אליך בבקשה- עזרי לנו להגיע למחיר הבונג'סטה המדויק בכל קופה וקופה יש הבדלים במחיר בין הקופות השונות ובין הביטוחים השונים יתכן ויש פרמטרים נוספים לתנודות במחיר. בבקשה מלאי את השאלון הקצר המצורף אם את במסלול מייל בלבד בבקשה שלחי מייל ובו הפרטים הבאים- שם טלפון עיר מגורים קופת חולים בה את מבוטחת רמת הביטוח בקופה (הביטוח הבסיסי או הביטוחים המשלימים השונים בקופה) נבקש מאד- אם קנית לאחרונה בונג'סטה בבקשה צרפי את הקבלה, יעזור לנו מאד. ועוד משהו באותו הנושא: שלחה לנו אשה יקרה את המכתב הבא במייל, יכול להביא לתועלת. ממליצה לפרסם לכולם משהו שגיליתי ממש לאחרונה – וחבל שרק עכשיו. אם עד היום שילמתי 8 ש"ח לכדור, פעמיים ביום, כפול 9 חודשים… יצא הוצאה לא קטנה בכלל. רק עכשיו התברר לי פרט שממש לא הרבה יודעות: בביטוח בריאות הכי בסיסי שיש להרבה אנשים (של 20- 30 ש"ח בחודש) אפשר לקבל החזר מלא על בונגסטה. כ"כ הרבה נשים משלמות על זה סכומים גדולים בלי לדעת, וזה חבל. תבדקו באתר "הר הביטוח" אם יש לכם ביטוח בריאות בסיסי באחד מחברות הביטוח: https://harb.cma.gov.il/Home אם יש לכם - פשוט פונים לחברת הביטוח שלכם עם המלצה מרופא/ה על התרופה והמינון הנדרש, מקבלים אישור עקרוני, ומרגע שתביאו קבלות ומרשם - תקבלו את ההחזר ישירות לחשבון. שווה בדיקה ! |
בביטוחים מאוקטובר 2023 יש חריג על הריון
רק עכשיו התברר לי פרט שממש לא הרבה יודעות: בביטוח בריאות הכי בסיסי שיש להרבה אנשים (של 20- 30 ש"ח בחודש) אפשר לקבל החזר מלא על בונגסטה.
כ"כ הרבה נשים משלמות על זה סכומים גדולים בלי לדעת, וזה חבל. תבדקו באתר "הר הביטוח" אם יש לכם ביטוח בריאות בסיסי באחד מחברות הביטוח: https://harb.cma.gov.il/Home אם יש לכם - פשוט פונים לחברת הביטוח שלכם עם המלצה מרופא/ה על התרופה והמינון הנדרש, מקבלים אישור עקרוני, ומרגע שתביאו קבלות ומרשם - תקבלו את ההחזר ישירות לחשבון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים