יש לך דרך לשלוח לעפולה?למכירה 39 כדורים ב200 ש"ח
בבני ברק
איך אפשר ליצור קשר?למכירה 39 כדורים ב200 ש"ח
בבני ברק
יש לי בירושלים.מחפשת לקנות דחוף דחוף כדורי בונגסטה בביתר
מי שיש לה יעזור ממש ממש
אין מלאי בכל הבתי מרקחת.
ראיתי.ממש יעזור
כמה יש לך?
רלוונטי? אשמח שתעני לי בטלפון 0548408705למכירה כדורי בונגסטה 7.5 ש"ח ליחידה במ"ע 0583276510
היה גמ"ח חסדי אילה שפרסמו ועודדו גמחים להשאלה- אבל לפני כשנה הם פירסמו שבעקבות ייעוץ משפטי שהם קיבלו התברר להם שיש בעיה חוקית עם העניין ולכן הם מפסיקים עם זהאני מחפשת בדחיפות כדורי בונגסטה, בבית שמש, או בערים סמוכות.
אשמח ליצירת קשר בטלפון 0548408705
תודה.
נ.ב. למישהו יש מושג על גמ''ח שמעניק כדורים או מש'ו כזה? פעם ראיתי מידע על זה, וכעת אני לא מוצאת אותו.
0504112782מחפשת בדחיפות לקנות כדורים.
בבני ברק.
יש לי בערך 30 כדורים בונגסטה למכירהמחפשת בדחיפות לקנות כדורים.
בבני ברק.
איך אפשר ליצור איתך קשר?יש לי בערך 30 כדורים בונגסטה למכירה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים