דרוש מידע כדורי בונג'סטה- 1. התיעצות קטנה ודחופה 2. איפה אפשר לקנות בי-ם במחיר שפוי?

• הוסף לסימניות
פטנט חדש של חברה אמריקאית
צמיד אלקטרוני המשדר פולסים חשמליים מבוקרים,
מעולה לבחילות בהריון, ללא כאב ותופעות לוואי !
קו מידע- 0796076171

• הוסף לסימניות
פטנט של חברה אמריקאית
צמיד אלקטרוני המשדר פולסים חשמליים מבוקרים, למניעת בחילות והקאות.
מעולה לבחילות בהריון, ללא כאב ותופעות לוואי !
קו מידע- 0796076171

• הוסף לסימניות
בדיוק נכנסתי בטעות לנושאים החדשים ושם מישהו פתח נושא על כדורי בונג'סטה למסירה...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם למישהי יש למכור / למסור כדורי בונג'סטה באזור בני ברק - פתח תקווה

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה וחצי במודיעין עילית,
smart.zipi שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לדעת אם יש למשהי בונצסטה למסירה אפילו למכירה זה ממש קריטי
טיך עושים ביום כיפור מותר לקחת אותו?
חייבת דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
תלוי בנקודת הפתיחה, באיזה רמה היו הבחילות לפני כן, וזה ג"כ משתנה כ"א מגיב אחרת,

• הוסף לסימניות
אני ממש סובלת
לא מדברת כמעט כל היום שותקת כי אם לא אני מקיאה
אפילו לא מצליחה להתפלל עד כמה שקשה לי במיוחד בחודש הזה חודש אלול לא מצליחה להתפלל בקושי מברכת ברכות השחר זהו
ואני לוקחת שתיים ביום ואני עדיין ככה
סיוטטטטט ממששששש

• הוסף לסימניות
יש את ארגון חסדי איילה שיש לו חוברות של הסברים וכו' זה יכול לתרום לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה