כדורי שוקולד לבן/ים

• הוסף לסימניות
אפשר להכין כדורי שוקולד רגילים ולצפות בשוקולד לבן,או מה שנקרא קייק פופס,כדורי עוגה מצופים בשוקולד על מקל,מכינים עוגת טורט או שוקולד כלשהי ופוררים ומערבבים עם גבינת שמנת או בגרסא הפרווה עם ריץ מוקצף.מגלגלים לכדורים,תוקעים על מקל של סוכריה וטובלים בשוקולד(רגיל או לבן) ואפשר גם לקשט בסוכריות\ברס\זילופי שוקולד בצבע אחר וכו...

• הוסף לסימניות
צירפתי לך כאן תמונה של הקייק- פופס מצופים בשוקולד לבן. לא אני הכנתי...
הבנתי שכדאי לטבול את המקל בשוקולד לפני שנועצים בכדורים ע"מ שיחזיק יציב

קבצים מצורפים

• cakeonsticka-13.jpg
    KB 19 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;949006:
טוב, ביקשתי עצות איך להלבין את הכדורים
וחטפתי על הראש שלל הערות בנוגע לאסטטיקה.
אני מציעה שאת השיקולים לגבי איכות, טריות וטיב המזון תשאירו לי
ואם יש לכם מידע מחכים נוסף על הנ"ל שעזר לי מאוד- אשמח לשמוע.
אה, ואם מישהי אופה/מכינה פה משהו ביתי ולא נוגעת בידיה במזון- שתצביע.
(את העוגות המיקסר עושה, אבל מה עם רוגלך/עוגת שמרים/קליעת חלות/ מיני בצקים/עוגיות?)
יש הנוהגים לגלגל את הכדורי השוקולד ושאר מיני המאפה שהוזכרו עם כפפות על הידיים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אבל אולי אפשר מתכון מדויק לפופס קייק, כמה ריצ' על איזו כמות עוגה?
ואיך מפוררים? במעבד מזון?
תודה

• הוסף לסימניות
כשהכנתי פשוט אילתרתי,הכנתי עוגת שוקולד ואת הריץ לציפוי וכשהעוגה לא יצאה יפה מספיק אילתרתי לזה.
אפשר לעשות את זה עם כל עוגה וכל סוג ממרח(שוקולד,חמאת בוטנים,גבינת שמנת).הכמות את מפוררת את העוגה(לא במעבד מזון) ומתחילה להוסיף ולערבב עד שמתקבלת עיסה שניתן ליצור ממנה כדורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה