כדורי שוקולד

• הוסף לסימניות
יש למישהי מתכון לכדורי שוקולד חלביים מצופים בשוקולד?
משהו טעים ולא קשה להכנה.
קניתי קיסמים ואני רוצה לתקוע אותם על כדורים יפים

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לקייק פופס?
אם כן תקחי את המתכון של בקר
הכנתי אותו והוא יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
את יכולה כפי שכתבו למעלה להשתמש במתכון שלי שהעליתי עם הקייפאפס. במקום ריצ' שימי שמנת מתוקה. ובמקום הושוקלד- שוקולד חלבי. לציפוי כנ"ל- שוקולד חלבי או אפילו רוזמרי.

אבגדול- כל מתכון של כדורי שוקולד תוכלי לשדרג לחלבי בהחלפת השוקולד לשוקולד חלבי ואם את רוצה שיהיה סופר טעים אז תוסיפי ריבת חלב....אבל אז תצטרכי יותר פירורי עוגה/ביסקויטים.

ציפוי בכל מקרה את יכולה להשתמש בשוקולד חלבי.

• הוסף לסימניות
אולי ננעץ אשכול בשם "העוגות של בקר"?

• הוסף לסימניות
יש אצלי בשולחן העבודה אשכול כזה-
בקבצי וורד ;)

בקר, זה בסדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה טובו;1821004:
יש אצלי בשולחן העבודה אשכול כזה-
בקבצי וורד ;)

בקר, זה בסדר?

פדיחות....:confused:

• הוסף לסימניות
נו אז תרשמי את המרשם של כדורי שוקולד מעולים דוקא פרווה

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון של כדורים מהממים!
עם שוקולד חלבי באדי וניל וביקויטים
יוצא מהממם.
אם מענין אות אני יעלה.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה על בסיס גבינה, יוצרים כדורים וטובלים אותם בשוקולד קליק XL
חצי עם שוקולד לבן (עטיפה וורודה) וחצי עם שוקולד חום (עטיפה סגולה)
יוצא טעים מאד מאד ומרשים בגלל הפצפוצים שבקליק XL
אחד היותר מוצלחים...

250 גר' גבינה לבנה
2.5 כוסות פירורי ביסקויט
50 גר' חמאה
1 סוכר וניל
0.5 כוס סוכר
לערבב, לקרר עם שמתייצב. לגלגל כדורים ולהקפיא
להמיס שוקולד XL וטבול את הכדורים הקפואים, לשים במנג'טים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה