עזרה כדור דיקלקטין אחד בבני ברק, אולי יש לך למכור לי?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולן
מבררת עבור אחותי שצריכה בדחיפות
למשהיא יש בב"ב כדורי דיקלקטין שמעונינת למכור?
או ידוע לכם על גמ"ח שאפשר להשיג?
אני מדברת על המקורי בלבד!

תודה
ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
יש לי כ-15 כדורים מקוריים למסירה אבל אני באשדוד. אם יש לך איך להביא אותם בשמחה

• הוסף לסימניות
יש פה המלצות תזונה מעולות (מנסיון)
ורשימה של הגמ"חים בבני ברק ובשאר חלקי הארץ- חלקם מוכרים את הקנדי וחלקם את הישראלי.

קבצים מצורפים

• התמודדות עם בחילות.pdf
    1.3 MB · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
יש לי בבני ברק, בערך 20.
תוכלי לפנות אלי בשמחה

• הוסף לסימניות
למישהי יש כדורי דיקלקטין למסירה או למכירה בבני ברק?
זה דחוף לי מאד
תודה :)

• הוסף לסימניות
אני גרה באלעד
ובעלי יהיה מחר בבני ברק
חבילה כמעט מלאה -לי זה לא עזר....
במידה ועדיין רלוונטי....

• הוסף לסימניות
שמנה לב תאריך התפוגה צפוף בזה,
נדמה לי 60 יום לאחר הפתיחה....
אל תגידישלא עבד עליך אם לא הקפדת על התפוגה!

• הוסף לסימניות
לי יש להביא לך
דברי איתי

• הוסף לסימניות
רוצה להביא רעיון שעוזר לבחילות- שמעתי מהרבה שעזר להם.
אולי כאן זה נכנס-
למצוץ קוביות קרח. מאד מאד מרגיע .

• הוסף לסימניות
כן, לי
b762617בגמייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה