כדור הארץ של גוגל למי יש?

• הוסף לסימניות
פעם היתה לי תוכנה שבה אפשר לראות את כל כדור הארץ בהגדלה בפרטי פרטים, ואני לא מצליחה למצוא את זה.
אם יש למישהו קישור או את התוכנה בעצמה אשמח מאד.
וכמובן שיהיה פתוח בנתיב...

• הוסף לסימניות
זה דבר מגניב מספק תעסוק טובה למשועממים, להגיע כך בלחיצת כפתור לאן שרוצים

• הוסף לסימניות
אבל אני לא מבין איך מדינת יzראל לא מחקה או טישטשה אתרים ביטוחניים כמו מחנות צבא וכדו'.

• הוסף לסימניות
עבר הקלח לג'מבו מייל... אתרוג חוסם את זה נא להעלות בדרכים חילופיות.

בבקשה ותודה

• הוסף לסימניות
מה שמפליא אותי... זה איך זה שאין צילום של ערים גזולות כמו עזה רפיח טול כרם וכדו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1055421:
עבר הקלח לג'מבו מייל... אתרוג חוסם את זה נא להעלות בדרכים חילופיות.

בבקשה ותודה

אפשר לשלוח בקשה והם פותחים.
לי הם פתחו היום. בלי שום בעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;1055384:

מה, זה לא עובד על XP ? הוא כותב לי "שגיאה לא מוכרת של תוכנת ההתקנה"
אולי זה קשור לזה שכשאני מורידה מהג'במו קופץ לי חלון של אנטי וירוס.......
אולי תעלו את זה לדרופ' וזה כן יעבוד? אולי האנטי וירוס חושב שזה בעייתי ומשבש את הקובץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה