לונה לאבגוד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם כבר מדברים אשמח להבין מה ההבדל בין חרדה רגילהלחברתיתלחרדה חברתית
הרי כל חרדה רגילה טומנת בחובה גם חויה חרדתית מאוד גדולה...
אם כבר מדברים אשמח להבין מה ההבדל בין חרדה רגילהלחברתיתלחרדה חברתית
האזור הזה בתיק הרפואי זמין רק לרופאים.ואי כמה שהיה לי עצוב לקרוא את השורה הזו!
הבחורה לא אשמה בחרדה שלה..
ואם היא רוצה להתחתן ולהקים בית בריא
אז טיפול תרופתי נכון זה מה שיעזור לה.. אין לה מה להתביש בזה
במיוחד שאני ממש לא חושבת ששדכנים מצליחים לחדור לתוך המערכות של קופ"ח ולחלץ משם מידע...
חרדה חברתית זו חרדה מסיטואציות חברתיותאם כבר מדברים אשמח להבין מה ההבדל בין חרדה רגילהלחברתית
הרי כל חרדה רגילה טומנת בחובה גם חויה חרדתית מאוד גדולה...
יש תרופה בשם קונקס (בלי הל') שפועל ממש כמו קלונקס אבל זה לא עושה עייף ואפשר לתפקד כרגילמכירה מישהי שלקחה קלונקס וזה הרדים אותה לשלושת רבעי יום וגם אח"כ היא קמה בתחושה מסוממת.
לא יודעת מינון, זה היה כדור אחד (יש 2 סוגי מינונים עד כמה שהבנתי).
יש עוד סוגי כדורי הרגעה. אולי עדיף לבדוק מה ההשפעות שלהם ולא לקחת סיכון בזמן שהיא אמורה להיות במיטבה
לא לוקחים סיכוןבמיוחד שאני ממש לא חושבת ששדכנים מצליחים לחדור לתוך המערכות של קופ"ח ולחלץ משם מידע...
החרדה די גבוהה. וודאי שקלונקס יכול לעזור לחרדה הזו אבל סבר שכדור לחרדה חד פעמית חברתית לא קיים.עדיין לא כל כך ברורה לי תשובת הפסיכיאטר - מהיכרות קרובה קלונקס עזר היטב לחרדה חברתית ברמה כמו שציינת.
עכשיו רואה את ההודעה,אין צורך סתם להכפיש. הקלונקס כן עוזר גם ללחץ חברתי גם חד פעמי. ויש כאן כמה וכמה בפורום שיכולים להעיד על זה באופן אישי. בפרט שהרבה פסיכיאטרים טוענים שזה בהחלט מועיל. אז אנא גם אם פסיכיאטר אחד אמר אחרת לא צריך מיד לתקוף.
ישנה חרדה ברמה בנונית ++ -(6- 7 על הציר)למה את מתכוונת בחד פעמי?
הסיטואציה שמעוררת חרדה היא חד פעמית?
או לקיחת כדור באופן חד פעמי?
מניסיון מה שעזר זה טיפול ופשוט להיזרק למים שוב ושובישנה חרדה ברמה בנונית ++ -(6- 7 על הציר)
לעיתים יש ארוע.ים שהחרדה בהם נוסקת לגובה עד לתישע ועל כך הבדיקה.
אז במצב כזה קלונקס במינון נמוך עזר, בהחלט.ישנה חרדה ברמה בנונית ++ -(6- 7 על הציר)
לעיתים יש ארוע.ים שהחרדה בהם נוסקת לגובה עד לתישע ועל כך הבדיקה.
אז הפיתרון הוא להמשיך לסבוללא לוקחים סיכון
ליום שבע''ה תצא מכך, ותצא, שדבר כזה יישמר שם מצד הצד השני ולא השדכן. ישנם בתי מרקחת פרטיים
לעיתים יש חששות מכל מיני סיבות ודורשים לקבל תיק רפואי.
לא מבינה למה את מבינה שבית מרקחת פרטית זו צורה פיארטיתאז הפיתרון הוא להמשיך לסבול
ובמקום לעזור לעצמה ולקחת כדור מרופא בצורה בריאה ונכונה
לקחת כדורים בצורה פיראטית כזו שיכולה לגרום יותר נזק מתועלת?
הכל בשביל בבוא העת לשקר על הצד השני?
מה אני אומר לך יש פה הרבה הגיון!
מדובר בצורה פיראטית בעיני כי כדי להתאים לאדם את סוג הכדור שיעשה לו טוב צריךלא מבינה למה את מבינה שבית מרקחת פרטית זו צורה פיארטית
אפילו על פסיכאטר דרך הקופה כללית מומלץ שלא להעדיף אלא לקחת משהו פרטי מקצועי (הופנינו ע''י עזר מציון)
והוא נותן מרשם פרטי - לבית מרקחת פרטית.
אין פה שקר. אם היא תצא מכך לגמרי זו הפרעה קטנטנה שע''פ דעת תורה כמעט בטוח לא תצטרך לספר זאת. וכל אחד ישאל את רבותיו.. זה גם תלוי בסגנון השדוך והמקובלות בסקטור.
ושוב, אותם חזרת מילים על אותם דברים פשוטים שמבחינתי פשוטים ואמרתי אותם...מדובר בצורה פיראטית בעיני כי כדי להתאים לאדם את סוג הכדור שיעשה לו טוב צריך
להתיעץ עם רופא משפחה/פסיכיאטר
לא עם ניקים בפרוג כשאין לך מושג מי עומד מאחורי המקלדת
כמו שלא תיקח תרופה לסכרת כנגד לחץ דם
כך גם בתחום הנפשי יש לגדורים הללו
תופעות לואי מאוד חמורות למי שלוקח אותן באופן לא מבוקר
ובנוסף רובן גם נורא ממכרות וקשה להיגמל מהם אח"כ
ומאוד מקוה בשבילה שתצליח לצאת מזה
אבל בתור אחת שמתמודדת בעצמה עם חרדה
יכולה להבטיח לך שללא טיפול מתאים צר לי אבל כדור לא יפתור את הבעיה
כדור בא להקל על הסיפטמום לא למנוע לגמרי
אני מדברת בנחרצות כזו כי כואב לי עליה
שבגלל הפחד משידוכים היא מונעת מעצמה טיפול שיכול לעזור לה
חרדה לא נעלמת כשלוקחים כדור וממשיכים הלאה
להפך היא רק גודלת
הכדור מתאים למקרים נקודתיים.דיברו כאן הרבה על קלונקס, ויש לי כמה שאלות:
א. כמה זמן זה משפיע? מישה כאן כתבה שהיא לקחה בלילה ואז ביום היא כבר לא הייתה מטושטשת, אבל האם היא נשארה רגועה למשך היום?
ב. האם זה מתאים למקרים נקודתיים? כלומר עבור מישהו שלא סובל בכלל מחרדות ובאופן כללי הוא אדם רגוע ושמח, אבל הוא עובר תקופה קשה, ורוצה לקחת משהו בשביל להמשיך לתפקד נורמאלי עד לסוף התקופה.
ג. זה יכול לפגוע בשיקול הדעת ובלקיחת החלטות?
מי שיש לו את המידע אני אשמח לתשובות,
תודה רבה!!
www.solgar.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים