כדור ירושלמי

• הוסף לסימניות
יש לו כמה גרסאות
זה השקט יותר

התיכנון היה מאוד מורכב אבל ב"ה התוצאה יפה מאוד בעיני

כל הזזכויות שמורות מאוד !! אין לוריד למחשב בשום אופן !

קבצים מצורפים

• ירושלים מוזיקה2קטן.jpg
    KB 135.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נעתקו המילים מפי.
הבניה של הכל היא מיוחדת כמה קטן ככה עצום.

• הוסף לסימניות
יפהפה, איור מיוחד, מזכיר לי את הצילומים האמנותיים של תמיר.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!

את הכותל הייתי משפר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;986306:
הא ? דווקא אהבתי ...

מה שאני לא אהבתי שם, ולא מסתדר עם האופי הכללי של הציור - זה שהאנשים מסומנים כמו V הפוך, אפילו היונים כבר יותר מושקעים. :)

• הוסף לסימניות
מיוחד ויפה מאד!
הייתי מוותרת על ה"כיפה" בצד ימין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;986384:
מיוחד ויפה מאד!
הייתי מוותרת על ה"כיפה" בצד ימין.

בע״ה נמחק אותו
במהרה בימנו אמן

• הוסף לסימניות
אחחח, ירושליים בתפארתה.

[אני היחידה שמפריע לה החוסר סימטריה בצד השמאלי של העיגול? זה דוקר לי תעיניים:/]

• הוסף לסימניות
כרגיל

מדהים ביותר

• הוסף לסימניות
ממש טוב :) אהבתי את הצבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה