איפה עשיתם וכמה עלה לכם?אנחנו טסנו בכדור פורח,
זה ממש כיף, אבל יותר משהו ברגוע כזה
מתאים נראלי בעיקר לילדים
לא עכשיו אטרקציה מטורפת...
כל הכדורים הפורחים זה ככה? או שרק במקום שאתם הייתם?לא אטרקציה בכלל, אולי לילדים קטנים כן
זה עולה עם כבל חשמלי מחובר כדי שלא יזוז לצדדים - מרגיש בערך כמו לעלות עם מעלית- קצת להסתכל מלמעלה וזהו יורדים.
אם יש קצת רוחות כך שזה יזוז יותר מהמקום שלו - הם לא מפעילים את הכדור.
לא שווה את המחיר
כמה עלה לכם?לא שווה את המחיר
ממש לא. בגני יהושוע זה ככה, במקום רציני זה ממש טיסה ( בערך שעה) והמחיר כמובן בהתאם.לא אטרקציה בכלל, אולי לילדים קטנים כן
זה עולה עם כבל חשמלי מחובר כדי שלא יזוז לצדדים - מרגיש בערך כמו לעלות עם מעלית- קצת להסתכל מלמעלה וזהו יורדים.
אם יש קצת רוחות כך שזה יזוז יותר מהמקום שלו - הם לא מפעילים את הכדור.
לא שווה את המחיר
לפי גוגל הם סגורים בשבת.מישהו יודע מה הטלפון של אויר חם כדורים פורחים בישראל? והאם סגורים בשבת?
עשיתם פעפ כדור פורח? יש לכם המלצה?
אנחנו היינו בגני יהושע וזה היה כך, וגם לנו זה היה נשמע לפני זה מרחף באויר.כל הכדורים הפורחים זה ככה? או שרק במקום שאתם הייתם?
חשבתי כדור פורח מרחף באויר, לא כך?
אני לא שלמתי, שילמו עלי ולא יודעת בדיוק כמה, יודעת שמאד יקר- יחסית לאטרקציה שבזה.כמה עלה לכם?
יכול להיות שיש דברים אחרים- לא מכירה.ממש לא. בגני יהושוע זה ככה, במקום רציני זה ממש טיסה ( בערך שעה) והמחיר כמובן בהתאם.
צפון הנגב, עמק יזרעאל, ושדה בוקר, כנראה שיש עוד מקומות.אנחנו היינו בגני יהושע וזה היה כך, וגם לנו זה היה נשמע לפני זה מרחף באויר.
אני לא שלמתי, שילמו עלי ולא יודעת בדיוק כמה, יודעת שמאד יקר- יחסית לאטרקציה שבזה.
יכול להיות שיש דברים אחרים- לא מכירה.
אם יש מקום שזה לא ככה, איפה זה?
חסום לי המספר, יש אולי עוד מספר?לפי גוגל הם סגורים בשבת.
072-244-1810
שומרים שבת?האתר בעמק יזראל
ככל הנראה לא.שומרים שבת?
לא ראתי עוד מספר אבל יש עוד חברותחסום לי המספר, יש אולי עוד מספר?
זה בשבילך?טוב, אז לא מצאתי כדור פורח שסגור בשבת,
שמענו שיש כזה דבר טרקטורון מעופף, מכירים? יודעים פרטים איפה, טלפון ומחיר?
ראיתי תמונות בגוגל של ילדים עושים בזה,זה בשבילך?
נשמע פחד אלוקים
אני יכולה לנסות למצוא לך, השאלה אם זה סגור בשבת.ראיתי תמונות בגוגל של ילדים עושים בזה,
אשמח אם מישהו ימצא לי כזה שלא עובד בשבת, האתרים עצמם חסומים לי אז אין לי אפשרות לחפש.
תני טלפון, אשאל אותםאני יכולה לנסות למצוא לך, השאלה אם זה סגור בשבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //