כדי שהמוזיקה תזרום

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מפיקה תוכניות שירה בציבור
מהניסיון של הפקות קודמות שבהם באתי לבד- ראיתי שכדאי שיהיה במקום עוד משהו שיכוון תוך כדי את הסאונד, את החיבורים , ויעזור בנושא הציוד וההגברה. ז"א לא מספיק שאני באה עם הציוד, מעמידה, מדליקה ומכוונת לפני, צריך גם בשעת התוכנית משהו שיעמוד שם.
מה יש לכם להציע לי? כדי שהתוכנית תשמע טוב בלי חריקות ובלי עצירות
האם להביא ממש טכנאי סאונד (אין לי מושג מה תפקידו) או איש הגברה, או סתם לקחת משהו ולהסביר לו מה כל דבר?
אשמח לקבל ייעוץ מהמבינים.

• הוסף לסימניות
טכנאית עם ניסיון. מניסיון רב- יש הבדל גדול בין טכנאית מנוסה לבין בחורה שהסבירו לה על המיקסר... אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך באישי על כמה טובות שעבדתי איתן (אני עכשיו בהפסקה מעבודה שמצריכה נסיעות)

• הוסף לסימניות
אשמח אם תתני לי שמות. או כאן או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמות, ועדיף כאלו שמבינות גם בתפעול מחשב. תודה!

• הוסף לסימניות
יש את שני פרלמן 050-418-7116 (הניקית MIXING) שאני יודעת שהיא עובדת בזה... טכנאית סאונד ותאורה מקצועית!! אם תצטרכו עוד 5 חודשים אני אוכל בעז"ה (בינתיים צריכה לסחוב עד אמצע תמוז)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולפג' solfege;2093998:
יש את שני פרלמן 050-418-7116 (הניקית MIXING) שאני יודעת שהיא עובדת בזה... טכנאית סאונד ותאורה מקצועית!! אם תצטרכו עוד 5 חודשים אני אוכל בעז"ה (בינתיים צריכה לסחוב עד אמצע תמוז)

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה