כדי שהסנדלר לא ילך יחף

• הוסף לסימניות
סוף סוף סוף...........
מכינה אלבום לילדי היקרים.זה לא ככ קל לצלם תילדים של עצמך אבל מראה לי התוצאה דיי שווה ..
(האלבום לרגל יום ההולדת של ביתי -יום הולדת גיל 3.) (לא כל האלבום .יש עוד ... התמונות חלק צולמו רק אתמול) עמוד 1 מ.jpg עמוד 2 מ.jpg עמוד 3 מ.jpg מוקטו 4.jpg מוקטן 1.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!
כל הכבוד לך. (לי אין אלבומים לילדים :mad:)

• הוסף לסימניות
שורי, קודם כל הילדים שלך מתוקים ברמות!!
באמת כל הכבוד לך על היוזמה!
תמונות יפות אחת אחת...

• הוסף לסימניות
וואהו. שורי הם מהממים!
ובאמת כל הכבוד לך על היוזמה.(אני צריכה סיבה טובה לעשות כזה אלבום...חלאקה זה כנראה כבר יבוא בחשבון...;) )

• הוסף לסימניות
התמונות מקסימות!!!!!!
יותר נכון יהיה לכתוב "My bear and I" או "Me and my bear"

• הוסף לסימניות
טוב תודה!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מחפשת בכלל פתגם אחר -יש לך אולי משהו מתאים?

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!!
אהבתי את התמונה השמאלית של הדף האחרון,
חיתוך מעניין! (הייתי מעדיפה בלי העירפול, עניין של טעם;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה