כללי כהה או בהיר?

• הוסף לסימניות
איך המודעה?
ומה עדיף הרקע הכהה או הבהיר?

קבצים מצורפים

• מודעה אחרי החגים 2-01.jpg
    מודעה אחרי החגים 2-01.jpg
    KB 504.9 · צפיות: 24
  • מודעה אחרי החגים 2 שחור-01.jpg
    מודעה אחרי החגים 2 שחור-01.jpg
    KB 516.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הבהיר
מודעה יפה!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבהיר

• הוסף לסימניות
ב״ה

הייתי הולכת על רקע לבן בכלל, כמו״כ הייתי מסדרת את הטיפוגרפיה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ברור שהבהיר

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שובר את הרצף, אבל הבהיר ביחד עם כל הירוק נראה לטעמי קצת כמו פרסומת לפרוג.... (אהמ, סליחה...;))
אולי כדאי צבע עם קצת יותר חיות, אולי כחול קצת יותר כהה מהעיגול, או משהו בסגנון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2276818:
סליחה שאני שובר את הרצף, אבל הבהיר ביחד עם כל הירוק נראה לטעמי קצת כמו פרסומת לפרוג.... (אהמ, סליחה...;))
אולי כדאי צבע עם קצת יותר חיות, אולי כחול קצת יותר כהה מהעיגול, או משהו בסגנון?

ב״ה

וכל פרסום בצבעים אדום-צהוב-ירוק-כחול שייך לגוגל? ועד״ז..
ובקיצור, אין קשר.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא בחר את הצבע הזה בגלל שזה הצבע של הלוגו שלמטה. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2276268:
ב״ה

הייתי הולכת על רקע לבן בכלל, כמו״כ הייתי מסדרת את הטיפוגרפיה.
בהצלחה!

כל מילה בסלע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2276841:
ב״ה

וכל פרסום בצבעים אדום-צהוב-ירוק-כחול שייך לגוגל? ועד״ז..
ובקיצור, אין קשר.

מה הקשר - מה שכתבתם נכון - אבל מה שהתכוונתי שהצבעים בכלל לא מתאימים לנושא! והשתדלתי לעדן את העניין,כי חשבתי דדי לחכימיא ברמיזא.
זה הכל

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אני גם אהבתי יותר את הלבן..

אך הלקוחה בחרה בשחור... לצערי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה