מידע שימושי כהמשך לאשכול שאני לא מוצאת על חרקים בעגבניות ובענבים

• הוסף לסימניות
היה פה אשכול על הצורך ההכרחי להשרות עגבניות וענבים... החלטתי לנסות והרי התוצאות. מי שנגעל- שישרה...
IMG_5244.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_5238.JPG
    IMG_5238.JPG
    2.4 MB · צפיות: 121
  • IMG_5239.JPG
    IMG_5239.JPG
    2 MB · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
אני משרה שנים רבות בהתאם להוראות, ומעולם לא מצאתי. זה לא אומר שלא צריך להשרות אבל זה שמצאת בפעם הראשונה זה נדיר או שהסחורה לא הייתה משהו.

• הוסף לסימניות
אני משרה שנים רבות בהתאם להוראות, ומעולם לא מצאתי. זה לא אומר שלא צריך להשרות אבל זה שמצאת בפעם הראשונה זה נדיר או שהסחורה לא הייתה משהו.
האם סיננת את המים שהתקבלו? כי אחרת זה חסר סיכוי...
ודוקא בדקתי ענבים משובחות מחנות ירקות ממוזגת...

• הוסף לסימניות
האם סיננת את המים שהתקבלו? כי אחרת זה חסר סיכוי...
לפעמים כן ולפעמים לא, אבל תמיד בדקתי את המים אחרי שהענבים הוצאו מהם.
אבל בעיקרון הם אמורים לצוף אם בוחשים בענבים.

• הוסף לסימניות
גם אני נסיתי ובהחלט מצאתי במים זחלים, חרקים ....

• הוסף לסימניות
איפה ההוראות איך שוטפים נכון? אני תמיד שמה במסננת תחת זרם מים חזק עם טיפונת סבון ואף פעם לא מצאתי כלום :eek: השבת מצאתי תולעת בקשיו, אולי עוד נעלה תמונה (ומצאתי הרבה פעמים מכל מיני חנויות שונות)

• הוסף לסימניות
היה פה אשכול על הצורך ההכרחי להשרות עגבניות וענבים... החלטתי לנסות והרי התוצאות. מי שנגעל- שישרה...
נגעל או לא נגעל זה לא העניין
ז-ה א-י-ס-ו-ר-י-ם מ-ה-ת-ו-ר-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וזה גם "מטמטם" את הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איפה ההוראות איך שוטפים נכון? אני תמיד שמה במסננת תחת זרם מים חזק עם טיפונת סבון ואף פעם לא מצאתי כלום :eek: השבת מצאתי תולעת בקשיו, אולי עוד נעלה תמונה (ומצאתי הרבה פעמים מכל מיני חנויות שונות)
צריך להשרות ענבים?
למישהו יש מידע מפורט איזה מהפירות/ירקות צריכים השריה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פירות קיץ עברית.pdf
    KB 239.4 · צפיות: 53
  • רימות זבוב הבשר עברית .pdf
    1.3 MB · צפיות: 44
  • שטיפת פירות וירקות עברית.pdf
    KB 947.8 · צפיות: 55

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה