דרוש מידע כובעים אלגנטיים .

• הוסף לסימניות
בסד
אשמח לדעת איפה אפשר לקנות כובע אלגנטי רחב שולים ?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, יש כמה חנויות בתחילת רחוב קינג ג'ורג' (יפו) עם סגנונות של כובעים כאלה

• הוסף לסימניות
בירושלים?. תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממש תודה הם קטנים בשבילי אני מחפשת ממש שולים גדולים

• הוסף לסימניות
יש גברת אחת שגרה לא רחוק ממך/ממני שהולכת כל שבת עם כובעים רחבי שוליים באופן מיוחד
היא אישה ידועה בעיר (יש לה חנות)
אם זה מעניין אותך אני יכולה לשלוח לך את שמה באופן אישי תבררי אצלה.
כובעים רחבי שוליים לא אלגנטיים יש בשפע בחנויות הכובעים בכפר גלעדי ת'א

• הוסף לסימניות
בסד
אשמח מאוד ואודה לך על קבלת פרטים לאישי .

• הוסף לסימניות
בסד
אשמח מאוד ואודה לך על קבלת פרטים לאישי .
באישי א"א תמונה
חוץ מזה לא הרבה מידע הביאו לי
יש את כובעי הלן ברח' מהוליבר
אם זה בסגנון הכובעים שבתמונה אותם יש בכפר גלעדי
הם יותר כובעי קייץ מאשר אלגנט

כובע.jpg

• הוסף לסימניות
באישי א"א תמונה
חוץ מזה לא הרבה מידע הביאו לי
יש את כובעי הלן ברח' מהוליבר
אם זה בסגנון הכובעים שבתמונה אותם יש בכפר גלעדי
הם יותר כובעי קייץ מאשר אלגנט

צפה בקובץ המצורף 355183
מודה לך מאוד על המאמץ וההשקעה אני מחפשת כובעים אלגנטיים יישר כח גדול היתה פעם חנות סטייל ברבי עקיבא והיא סגרה. היא ייבאה מחו"לן
ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
מודה לך מאוד על המאמץ וההשקעה.
בכייף
אולי תחפשי באתרים סיניים ותביאי לך את מה שאת רוצה בדיוק.
פעם ראשונה לא לוקחים סיכון ומביאים יחידה אחת - נופלים ? זה רק בכמה דולרים
אם הגיע משהוא יפה ומתאים אז אפשר בקביעות לקנות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש גברת אחת שגרה לא רחוק ממך/ממני שהולכת כל שבת עם כובעים רחבי שוליים באופן מיוחד
היא אישה ידועה בעיר (יש לה חנות)
אם זה מעניין אותך אני יכולה לשלוח לך את שמה באופן אישי תבררי אצלה.
כובעים רחבי שוליים לא אלגנטיים יש בשפע בחנויות הכובעים בכפר גלעדי ת'א
אשמח לדעת אבל אין לי אישי תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה