כובע אדום

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג בבני ברק כובע אדום מתוק או לחילופין כובע מצחיה אדום שתתאים לתחפושת של דוור ישראלי לגילאי שנתיים ושלוש, תודה על המידע.

• הוסף לסימניות
כבר חיפשתי בכל רבי עקיבא ולא מצאתי, אתם יודעים אולי כיוון איפה אפשר להשיג? תודה.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום ראיתי קסקט לק אדום (שמחובר לו שתי צמות-אפשר להוריד)
זה היה באלעד אצל "ירוחם" (כולם באלעד יודעים מי זה)

• הוסף לסימניות
תודה, אני רוצה לבקש ממישהי באלעד שתקנה לי אז לפני שאני מטריחה אותה אשמח שתתני לי עוד פרטים, אם ידוע לך-
זה בגודל מתאים לגילאי שנתיים- שלוש? מה המחיר? יש לך טלפון של ירוחם?
ושוב, תודה.

• הוסף לסימניות
גמני הפכתי את רבי עקיבא שנה שעברה, בסוף מצאתי בחנות קטנה שצמודה ל"כלי נקי" (של זוג מבוגר ונחמד)
בקיצור- יש לי, אם את רוצה בהשאלה
:)

• הוסף לסימניות
מצאתי!

בחנות צאצאינו יש קסקט לק אדום אמנם קצת גדול לקחתי לבן ה4 אבל לבני השנה וחצי זה גדול מידי. לכי מהר היה נשאר שם 2 בלבד

• הוסף לסימניות
ראיתי את הכובע הזה, זה היה ממש מתוק, אבל גדול...
את אלעדית? אשמח לשמוע פרטים על ירוחם באלעד

• הוסף לסימניות
הכובע שראיתי באלעד היה ג"כ קצת גדול, אבל אם זה לתחפושת אז נראה לי שזה לא יהיה נורא אם פשוט תקטיני מאחורה ע"י איזה תפיסה או פֶנס

• הוסף לסימניות
את הכובע הזה קניתי שנה שעברה לתחפושת של הדוור והורדתי את הצמות
הבעיה שלו שהוא גדול . השתמשתי בו רק לבן ה 5 (וגם לו זה היה קצת גדול)לשתי הילדים האחרים תפרתי

• הוסף לסימניות
הכובע בב"ב מתאים לבני בן ה4

לא צריכה להצר לו. לקטנים יותר אני מתכננת לתפור . קניתי בד

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לתפור, ידוע לכם על משיהי שיכולה לתפור לי במחיר סביר. והאם אכן אפשר את הכובע מאלעד להקטין מעט בתפירה שלא תהיה ניכרת?

• הוסף לסימניות
את "הכובע מאלעד" ( :) ) יש גם בבני ברק ב'ענק הצעצועים' רח' רבי עקיבא 26.
אמור כאילו להיות לבובה :cool: רצתי עד לשם והתאכזבתי קשות...

• הוסף לסימניות
תפרתי את הכובע היום

זה לא כזה מסובך
לא אכפת לי להעלות הדרכה כשאסיים

• הוסף לסימניות
מאד מעונינת לדעת ותעלי גם תמונה איך יצא הכובע
אני גם עשיתי דוורים לילדים שלי רק תקועה עם הכובעים

• הוסף לסימניות
אם זה עוזר למישהו
ראיתי כובעי לק בכל מיני צבעים (גם אדום)
במודיעין עילית
בחנות גרושים שבסוף יהודה הנשיא

• הוסף לסימניות
מה לעשות אני בני ברקית?!

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול ברבי עקיבא בבני ברק כובע לק אדום בחנות המכשירי כתיבה הוותיקה הזו, לא זוכרת איך קוראים לה.
הוא נראה קצת גדול ומחוברות לו 2 צמות.
אם רלוונטי אברר מה שם החנות.

• הוסף לסימניות
אם אפשר זה יעזור לי
את יכולה להגיד לי באיזה רחוב ואני כבר אדע איזה חנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;731149:
זה לא כזה מסובך
לא אכפת לי להעלות הדרכה כשאסיים
אולי נפתח פורום תפירה?
באמת רעיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה