מידע שימושי כובע לצייר/ת

• הוסף לסימניות
קודם נראה אך יוצא אחר כך נחשוב על להשכיר את זה שנה הבאה,
בפרט שלהשכרה היה רק את החלק העליון,
למה אני שמה להם מכנסי/חצאית ג'ינס שיש להם מבגד יום חולי

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת לציירים אשמח לדעת מאיפה קניתם את הברט האדום, אני מחפשת בצבע לבן או שמנת? מה שמתם מקדימה סינר?

• הוסף לסימניות
יש לך קישור לשלוח לי, תוך כמה ימים זה הגיע?

• הוסף לסימניות
מאיפה קנית ברטים אדומים? איזה בגד את שמה להן?

• הוסף לסימניות
מגבעת לא מתאימה לצייר (למרות שאני צייר ואני הולך עם מגבעת, אבל אני מבין שכאן הולכים על הסטריאוטיפ).
הברט אמור להתאים יותר, ואם יהיו עליו כתמי צבע - אז בכלל. באופן כללי, בגדים של צייר אמורים להיות מלוכלכים (אא״כ זה צייר דיגיטלי כמובן).

• הוסף לסימניות
מחפשת מאוד כובע עם מצחיה אדום לק. ולא מוצאת.
מישהי יודעת איפה יש?
וגם מחפשת סרבל אדום לילד בן שנתיים וחצי, חיפשתי בחנויות ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
מחפשת להלוות כובע ברט אדום לילדה בת 4
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
יש למישהו?
יש למישהו?
לפני שנתיים חיפשתי את הילדים לציירים והפכתי כל אבן למצא כובעים קטנים לראש קטן ולא היה.... עשיתי מלבד אדום יצא ממש יפה

קבצים מצורפים

• IMG_20230305_080230.jpg
    IMG_20230305_080230.jpg
    2.3 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: צפונבון1 //
57 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה