דרוש מידע כוויה דרגה 3 בכף היד לאחר טיפול בבית חולים

• הוסף לסימניות
אז כל המטפלים יפנו לבית חולים
אין צורך לתת להורים להחליט על זה
צודקת לגמרי
אך צריך לדאוג ללכת למטפל שיודע לקחת אחריות
הגיע לאמא שלי מטופל עם כוויות חמורות בפנים ובחזה וקשיי נשימה ואמר שמטפל אחר אמר לו שזה בסדר ויכול לטפל בבית אמא שלי שאלה אותו איך הוא מרגיש והוא אמר שמאוד מתאמץ לנשום....
אמא שלי בדקה לו במקום סיטורציה והיה 84...
ושלחה אותו למיון....
הכל נכון שבית חולים הוא לא מקום נכון לכוויות אך יש דברים חשובים יותר

אך את צודקת שזה לא צריך להיות החלטה של ההורים אלא של המטפל!

• הוסף לסימניות
אוסיף עוד משהו,
הכוויה היתה אצל הבן שלי, תינוק בו שנה, לא היה שיתוף פעולה מצד הילד שזה אומר אי חבישת תחבושת לחץ,
הוא היה תולש וזורק ולדעת הגב' גרין זאת עיקר הסיבה לצלקות שנשארו.
את שאר הטיפולים והתירגולים עשינו בהקפדה ממש.
אשמח לשמוע איזה טיפולים ותרגולים עשיתם?

• הוסף לסימניות
אחותי נכוותה בכל החלק התחתון של גופה,
טופלה בשיטת גרין, אבל מעודף משככי כאבים הגיעה לאי ספיקת כליות (שימו לב לזה..)
ולכן אושפזה, לא בגלל הכוויה,
המטפל (ברנשטיין מבני ברק) הגיע לבית החולים להמשך הטיפול
היום אין סימן ב"ה
האם בבית חולים טיפלו בכוויות עצמם או שרק ברנשטיין טיפל בהם?
כרגע המקום של הכוויה אדום ולא אסטטי כ"כ , שבועיים אחרי הכוויה.

• הוסף לסימניות
האם בבית חולים טיפלו בכוויות עצמם או שרק ברנשטיין טיפל בהם
הטיפול של בית החולים כלל רק משחת וזלין או משהו כזה,
ברנשטיין הגיע כל פעם, הסיר את המשחה של בית החולים ומרח את המשחה שלו

• הוסף לסימניות
הטיפול של בית החולים כלל רק משחת וזלין או משהו כזה,
ברנשטיין הגיע כל פעם, הסיר את המשחה של בית החולים ומרח את המשחה שלו
הטיפול של הבית חולים זה בעיקר טיפול מניעתי משחה שיש בה אנטיביוטיקה ועוד קצת משהו שהם טוענים שאמור לעזור לכוויות אבל זה בעיקר אנטיביוטיקה מניעתי (לא ווזלין) אני מנסה להזכר מה השם של זה אם אצליח ארשום....

בבית חולים הסכימו להכניס משחות אחרות?

אני מכירה מקרה שעשו את זה והכניסו משחות של גרין בלי שהבית חולים יידע כי הם ממש ממש כועסים כששומעים שהכניסו טיפול נוסף

• הוסף לסימניות
הטיפול של הבית חולים זה בעיקר טיפול מניעתי משחה שיש בה אנטיביוטיקה ועוד קצת משהו שהם טוענים שאמור לעזור לכוויות אבל זה בעיקר אנטיביוטיקה מניעתי (לא ווזלין) אני מנסה להזכר מה השם של זה אם אצליח ארשום....

בבית חולים הסכימו להכניס משחות אחרות?

אני מכירה מקרה שעשו את זה והכניסו משחות של גרין בלי שהבית חולים יידע כי הם ממש ממש כועסים כששומעים שהכניסו טיפול נוסף
פלמינל

• הוסף לסימניות
מה כוללת המשחה של גב' גרין?

• הוסף לסימניות
דרך אגב אולי יעזור למישהו, אמא שלי השתמשה במשחה של גרין בכוויות מטיפולי הקרנות. מאוד עזר לה.

רק בריאות!

• הוסף לסימניות
למי היה ניסיון עם זיפר?
ומה עדיף קלוקט או זיפר?
קראתי הרבה תגובות ברשת על משחה רוסית בשם Contractubex
אולי מישהו כאן מכיר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איזה טיפולים ותרגולים עשיתם?
לא יודעת אם עדיין רלוונטי,
הכוויה של בני היתה בכף היד, הייתי צריכה לעסות את פנים כף היד כמה פעמים ביום ולמתוח את האצבעות
במטרה שהעור יהיה גמיש ולא מכווץ,
בנוסף הילד חבש תחבושת לחץ עם ריפוד של סיליקון,
בשלב מסויים נמאס לו והיה מוציא את הכפפה.
נשארה לו צלקת, אבל המיקום ממש בעייתי לנתח, האיזור מלא בעצבים והסיכון לפגוע בהם גדול.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עדיין רלוונטי,
הכוויה של בני היתה בכף היד, הייתי צריכה לעסות את פנים כף היד כמה פעמים ביום ולמתוח את האצבעות
במטרה שהעור יהיה גמיש ולא מכווץ,
בנוסף הילד חבש תחבושת לחץ עם ריפוד של סיליקון,
בשלב מסויים נמאס לו והיה מוציא את הכפפה.
נשארה לו צלקת, אבל המיקום ממש בעייתי לנתח, האיזור מלא בעצבים והסיכון לפגוע בהם גדול.
כנ"ל, בדיוק מה שעברנו ובסוף נשארה צלקת.
בתקווה שהשנים יעשו את שלהם הילד יגדל והצלקת יטושטש

• הוסף לסימניות
כנ"ל, בדיוק מה שעברנו ובסוף נשארה צלקת.
בתקווה שהשנים יעשו את שלהם הילד יגדל והצלקת יטושטש
נכון, נשארה צלקת, אבל הבן שלי יכול לפתוח את כף היד במלואה, מה שלא היה קורה לולי המתיחות.

עברו שנים והילד גדל ואיתו גם כף היד והצלקת הצטמצמה ל50-60 אחוז משטח כף היד ולא 100% שהיה בזמנו.

• הוסף לסימניות
אני נכוויתי בכף היד, והטיפול של קליין ושל גרין לא עזר לי, לאחר כשבוע הכוויה הזדהמה מאד ונאלצתי ללכת לבית חולים, בבי"ח בילינסון קיבלתי טיפול ויחס מדהים והשיפור היה מהיר. הטיפול כלל גם ריפוי בעיסוק ופיזיוטרפיה, מומלץ ביותר!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני נכוויתי בכף היד, והטיפול של קליין ושל גרין לא עזר לי, לאחר כשבוע הכוויה הזדהמה מאד ונאלצתי ללכת לבית חולים, בבי"ח בילינסון קיבלתי טיפול ויחס מדהים והשיפור היה מהיר. הטיפול כלל גם ריפוי בעיסוק ופיזיוטרפיה, מומלץ ביותר!!!!!!!!!!!!
גם אצלינו אותו סיפור. ילד לא הצליח לישון היה במצב עלפון והכוויה הזדההמה...קשה להיזכר בזה. בסוף הגענו לבית חולים שם כבר עבר 4 הטריות וב"ה החלים.

• הוסף לסימניות
אני פשוט לא מבינה איזה אחריות אנשים לוקחים שהם כותבים פה לא לפנות לבית חולים
מי שמכם????

הבן שלי בגיל 12 יום נכווה כוויות קשות מאוד, הוא היה בסכנת חיים
היה תקופה ארוכה בטיפול נמרץ
ברוך השם זה היה לפני הרבה שנים והכול מאחורינו אבל אני לא ישכח את הטלפונים של כל המשפחה שלנו קיבלה ( הורים, גיסים, בני דודים, אחים ואחיות) שאנחנו חייבים להוציא את הילד מבית החולים ולהעביר אותו לפרטי
ברגע שהתחלנו לסנן את אותם אנשים, גם קיבלנו קללות ונאצות
פשוט בושה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה