ריח נעים? למה, רק לי זה גורם לשיעול נורא אם אין חלון פתוח באזור?נכתב ע"י גינגית;549700:אני בכלל מנקה כמעט את הכל [חוץ מארונות מטבח] בחומר לניקוי חלונות. יש לו ריח נעים, הוא לא הורס את העור ולא עושה כוויות והוא מתנדף מהר ומשאיר ריח נעים שלא לדבר על כך שמכשיר לפסח.
אקונומיקה גורמת נזקים מצטברים לדרכי הנשימה. (גם אדי הכלור בבריכה.)נכתב ע"י red;549707:ריח נעים? למה, רק לי זה גורם לשיעול נורא אם אין חלון פתוח באזור?
אקונומיקה היא חומר בסיסי ולכן הסיכון שבשילוב עם חומצה (סנט מוריץ למשל). אני מכירה מישהי שהגיעה לטיפול נמרץ בעקבות הרעיון הקטלני הנ''ל.נכתב ע"י דקל;549623:ברור שאקנומיקה גורמת לכוויות. זו חומצה.
נכתב ע"י סתם;549704:ספריי חלונות זה מנקה אבל לא סטרילי, זה רק מלמעלה.....
אקנומיקה מלבינה, מחטאת ולא דווקא חשוב לערב פסח אלא לכל השנה.
ולגבי הכוויות תלוי איזה סוג של אקונמיקה
אני משתמשת בסנו ג'אבל לימון בלי כפפות ואין שום תופעות לוואי,
נכתב ע"י red;549707:ריח נעים? למה, רק לי זה גורם לשיעול נורא אם אין חלון פתוח באזור?
נכתב ע"י agav;549715:אקונומיקה היא חומר בסיסי ולכן הסיכון שבשילוב עם חומצה (סנט מוריץ למשל). אני מכירה מישהי שהגיעה לטיפול נמרץ בעקבות הרעיון הקטלני הנ''ל.
QUOTE]
עד כמה שלי ידוע- בסיס מנטרל חומצה, וכן להפך. כנראה אקונומיקה היא בכל זאת סוג של חומצה שבשילוב עם חומצה אחרת---
שה' ישמור.
נכתב ע"י גינגית;549910:אני גם די אלרגית לאקונומיקה, לכן מצאתי איפה שאפשר פתרונות אחרים.
בכל אופן אקונומיקה עד כמה שידוע לי היא חומצה. זה מה שזכור לי מזה. אז למה הכוונה בבסיסית?
נכתב ע"י גינגית;549700:מה יש להשתמש באקונומיקה בכלל?
אמה לכלים מכשירה לפסח.
אני בכלל מנקה כמעט את הכל [חוץ מארונות מטבח] בחומר לניקוי חלונות. יש לו ריח נעים, הוא לא הורס את העור ולא עושה כוויות והוא מתנדף מהר ומשאיר ריח נעים שלא לדבר על כך שמכשיר לפסח.
זה מצויין לארונות בגדים, מקלדת למחשב, עכבר, הכל בעצם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים