עזרה כוויות נוראיות בפנים מלייזר....

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה בדחיפות...
עשיתי טיפול להסרת שיער בפנים בשיטה שדומה לליזר וחזרתי עם כוויות נוראיות בכל הפרצוף (גם בלחיים:()
ניסיתי למרוח כל מיני דברים לבנתיים לא מאד עזר
מה עושים?????
ואל תגידו לי לכסות עם מייקאפ כי זה לא עוזר זה כוויות כהות..... :(
תודה רבה מראש לכל העוזרות

• הוסף לסימניות
מה עשית, אפילציה?

אולי תשאלי את זו שעשתה לך
מה היא ממליצה לך במקרה כזה

• הוסף לסימניות
לא
עשיתי YMAX זה שיטה שדומה לליזר ויותר טובה והן הבטיחו לי שלא יכאב וכו וכ ויאתי עם כוויות מפה ועד.....
אין לי מאד איך לדבר איתה יש לי אפשרות רק לדבר עם המכון אבל מה הם יכולים לעזור לי הם לא מטפלים בכוויות

• הוסף לסימניות
מזעזע!!
מה ניסית למרוח?
משחות לכוויות?

• הוסף לסימניות
מניסיוני האחרון עם כויה ומשחת גרין, אז צריך לדעת איך להשתמש בה.
כתבתי פה לפני כשבועיים הוראות שהיא נתנה לי.
אבל הכי טוב שתתקשרי תקבעי תור ותלכי אליה.
כי הכויה שלך מיוחדת והיא צריכה לאבחן ולומר לך מה היא ממליצה לך לעשות.

• הוסף לסימניות
מזעזע!!
מה ניסית למרוח?
משחות לכוויות?
מיד כשסיימתי את הטיפול הרגשתי שנכוותי ואז אמרתי לה והיא מרחה לי מסיכה מיוחדת נגד כוויות ואחרי בערך חצי שעה היא אמרה לי למרוח עוד איזה קרם כל יום ומרחתי אותו וגם מרחתי עוד כל מיני משחות שהציעו לי בשמות מסובכים ומשום מה עדיין הכוויות מסרבות לרדת :(
(זה קרה ביום ראשון בערב והייתי בטוחה שלפחות יהיה שיפור וזה משום מה עדיין לא קרה...)

• הוסף לסימניות
תאיימי עליהם בתביעה אם הם לא נחלצים לעזרתך ואז תראי האם הם מטפלים בכוויות או לא!
ניסיתי לדבר איתם אבל הם לא עונים לי והשארתי להם הודעה והם לא חזרו אלי אני לא יודעת מה נסגר איתם שם..............................
מניסיוני האחרון עם כויה ומשחת גרין, אז צריך לדעת איך להשתמש בה.
כתבתי פה לפני כשבועיים הוראות שהיא נתנה לי.
אבל הכי טוב שתתקשרי תקבעי תור ותלכי אליה.
כי הכויה שלך מיוחדת והיא צריכה לאבחן ולומר לך מה היא ממליצה לך לעשות.
ניסיתי להתקשר אליה כמה פעמים והיא לא ענתה לי

• הוסף לסימניות
ניסיתי לדבר איתם אבל הם לא עונים לי והשארתי להם הודעה והם לא חזרו אלי אני לא יודעת מה נסגר איתם שם..............................

ניסיתי להתקשר אליה כמה פעמים והיא לא ענתה לי
תתעדי את זה שלא עונים לך

• הוסף לסימניות
אני הייתי מקבלת כוויות בפנים כל פעם שהייתי עושה את הלייזר על מייקאפ.
יכול להיות שהיית עם מייקאפ?אודם בשפתיים?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מקבלת כוויות בפנים כל פעם שהייתי עושה את הלייזר על מייקאפ.
יכול להיות שהיית עם מייקאפ?אודם בשפתיים?
לא
אני הורדתי את כל האיפור לפני הטיפול

• הוסף לסימניות
חשוב מאד לא להיחשף לשמש בשלב של הכוויות
זה עלול להשאיר סימנים/ כתמים על העור או לקבע את הנקודות של כניסת המחט לעור הפנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה