כווי ה משמן רותח על אצבעות הידיים

• הוסף לסימניות
מה ניתן לקחת להקלה?
האצבעות אדומות וכואבות כשריפה.

• הוסף לסימניות
סילברול קרם מרגיע מעולה

• הוסף לסימניות
ג'ל אלוורה [אני שומרת את האלוורה במקרר, ולכויה "פשוטה" זה מקל ומרגיע]

• הוסף לסימניות
לשים משחה אנטיביוטית , לכסות עם נילון נצמד ולהחזיק משהו קר מהפריזר על הכוויה.
וכדאי לגשת לגב' גרין!!
יש לה משחה מצויינת! !!

• הוסף לסימניות
הברנשילד זה טיפול שני,
טיפול ראשוני כמו שרשמו לפני זה לשים את היד המים זורמים לפחות 20 דקות.
כדי לנסות לשים אלוורה.
כנל לכסות עם ניילון נצמד, מעולה!

• הוסף לסימניות
להשיג את המשחה הטבעית של גרין ולחבוש עם נילון נצמד
תהליך ריפוי מהיר, קל ובמינימום צלקות
נמכרת בבני ברק אצל נפתלי ברנשטיין ברחוב קלישר
03-5703149
050-4133242

• הוסף לסימניות
אלווורה , לא משנה מה קרם שפתון וכו'

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים.
תזכו למצוות.
שתמיד נהי בריאים.

• הוסף לסימניות
אלוורה - הצמח הטבעי, לחתוך ענף, לחצות לאורכו ולמרוח את הג'ל הטבעי - פלאים!

• הוסף לסימניות
שמן לבנדר על מקום הכוויה מאודד מרגיע..

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שהברנשילד יצא מהחוק, ואין אותו היום למגישי עזרה ראשונה -כי הוא גרם לנזקים אצל כאלו שנכוו קשה ונזקקו לאישפוז

• הוסף לסימניות
יש כל מיני שמועות על הברנשילד. שורה תחתונה, זה סופר מועיל, ואני מחזיקה גם תחבושת גדולה ספוגה בברנשילד, למקרים של כוויה באזור נרחב

• הוסף לסימניות
אני נכוותי לפני 15 שנה כוויה קשה מאוד
הצילו אותי עם הברנשילד!!!! לפחות לפי דברי הרופאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה