- הוסף לסימניות
קנית באותו פרוייקט?אני איתך באותו סירה....
גם מתלבטת!!!
אבל איך השתנה לך לגמרי הצורה של המטבח?
אני עושה שם שינוי ופיצול ליחידה אז הכניסה לבית השתנתה והכניסה למטבח
קנית באותו פרוייקט?אני איתך באותו סירה....
גם מתלבטת!!!
אבל איך השתנה לך לגמרי הצורה של המטבח?
תעשו בידוד טוב לחדר שינה של היחידה כי כל הקירות שלו בתוך הדירה שלכם..קנית באותו פרוייקט?
אני עושה שם שינוי ופיצול ליחידה אז הכניסה לבית השתנתה והכניסה למטבח
תודה רבהתעשו בידוד טוב לחדר שינה של היחידה כי כל הקירות שלו בתוך הדירה שלכם..
תודהבאופציה 23 תחליפי בין הכיורים לכיריים
באופציה 24 חלוקת המשטחים לא נכונה
תודה
השאלה היא איזו אופציה נראית יותר טובה
3 כסאות ועוד ספסלב 23 יכנסו 2.5 כסאות ולא 4.
ב 24 המטבח יותר מנוצל
סליחה על ההקפצה, אבל,גם אני..
הענין הוא שהכיור לא יכול להיות רחוק מדי מהמקרר..
ספסל לילדים עם משענת? כשאחד רוצה לצאת הוא צריך להקים את כולם?3 כסאות ועוד ספסל
אגב אפשר מבחינה טכנית לשים ספסל בין שולחן קבוע משיש לבין הקיר? כמה רווח צריך?
בדרך כלל הכיור יותר שימושי. לשטיפת פירות וירקות וכו..מענין אותי להבין, למה כיור חייב להיות קרוב למקרר, יותר מאשר כיריים?
לדעתי כיריים יותר חשוב, מוציאים קטניות, ירקות לבישול, רטבים, תבלינים.
ענית לי רק לגבי ירקות.. ולא לגבי כל השאר.רוב האנשים מוציאים ירקות מהמקרר ומניחים אותם במשטח ההנחה שבין המקרר לכיור,
שוטפים אותם בכיור ומעבירים למשטח העבודה שבין הכיור לכיריים לקלף ולחתוך.
שוב.. המקרר והכיור הרבה יותר שימושיים במטבח מהכיריים לכן עדיף שהם יהיו קרובים, כדי שנסתובב כמה שפחות.ענית לי רק לגבי ירקות.. ולא לגבי כל השאר.
אבל בעיקר התכוונתי לשאול מה החשיבות ששני הכיורים יהיו קרובים למקרר, ולעמות זאת הכיריים רחוקות.
לא עדיף שהכיור החלבי יהיה רחוק?
כמובן שעדיף שהכל יהיה קרוב, אבל בברירת מחדל כמו במטבח הנ"ל.
לי באופן אישי המקרר קרוב לשיש הבשרי, לכיור הבשרי ולכיריים. ורחוק מהשיש החלבי. לא הייתי מחליפה לעולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים