כוכבית במקום תמונה בהורדות, למה?

• הוסף לסימניות
לפעמים כשאני מורידה תמונה מהמייל
במקום תמונה אני רואה כוכבית קטנה,
מה הסיבה ? ואיך ניתן להתגבר עליה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כנראה סינון

ומה קורה בדפדפן אחר?

• הוסף לסימניות
מוזר ,לא כ"כ נראה לי כי זה קורה רק לפעמים (ותמיד זה תמונות גם של נשים/גברים ולא קורה דווקא כשיש נשים )
והיום כשזה קרה לי , שלחתי את המייל הלאה ואז הצלחתי להוריד וירד מעולה (לא בטוחה שזה הפתרון , הפעם זה עבד)
מה עושים????

• הוסף לסימניות
מוזר ,לא כ"כ נראה לי כי זה קורה רק לפעמים (ותמיד זה תמונות גם של נשים/גברים ולא קורה דווקא כשיש נשים )
והיום כשזה קרה לי , שלחתי את המייל הלאה ואז הצלחתי להוריד וירד מעולה (לא בטוחה שזה הפתרון , הפעם זה עבד)
מה עושים????
איזה סינון?
ניסיתם כבר בדפדפן אחר? וגלישה בסתר?

• הוסף לסימניות
חשבתי שזו בעייה ספציפית אצלי, אני רואה שלא.
סינון רימון.
הוא מחליט לסנן קבצים בסיומות תמונה (במקרה זה היה צילום של הזמנה לחתונה....).
דפדפן אחר לא עזר.

• הוסף לסימניות
סיפור מוזר...
מה אומרים על זה ב"רימון" ?
או שאין בכלל עם מי לדבר...?

• הוסף לסימניות
איזה סינון?
ניסיתם כבר בדפדפן אחר? וגלישה בסתר?
כן זה סינון של אתרוג מבית רימון או הפוך ,
דפדפן אחר לא ניסיתי גלישה בסתר נתן אותה בעיה אם זכור לי נכון
אבל אם זה כך אז למה לפעמים זה כך ובד"כ זה בסדר ???????? אני מורידה המוןןןןןןןןן
וזה קורה רק בתמונות מצורפות , עם מוטמעות אני בכלל לא מנסה להוריד - ברור שלא רואים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה