כוכב חדש נולד

• הוסף לסימניות
צולם בתאורה טבעית

קבצים מצורפים

• 1234.png
    1234.png
    KB 251.6 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
אסתי, זה פשוט יפה!
צבעים משגעים, אסתטי ומושך.

• הוסף לסימניות
נהדר!
והכותרת-לייק.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
והכי חשוב- מגרה!

• הוסף לסימניות
תאורה נהדרת.
ועיצוב מושך!!

• הוסף לסימניות
צילום יפיפה!!
צבעים מקסימים!!

• הוסף לסימניות
וואו! עושה את העבודה מעולה!!!!

• הוסף לסימניות
הלם!!
הייתי בטוחה משהו רך כזה בן יומיים...
תמונה יפה! שווה את זה...

• הוסף לסימניות
אסתי תמונה מעולה
עושה את תפקידה בשלמות

• הוסף לסימניות
בדיוק קיבלתי היום בדואר והתלהבתי, ואז אני רואה בצד: צילום- א. מלאך...
מהמם!

• הוסף לסימניות
מקסים ממש מגרה
והכותרת פצצה

• הוסף לסימניות
צילום מעולה
משרת טוב ומשדרג את ה"מוצר"

• הוסף לסימניות
כזה מגרהועסיסי!!!!
אני רצה לקנות...
הצבעים משגעים!

• הוסף לסימניות
פשוט מעולה!!!

• הוסף לסימניות
איזה צבעים...
ממש מגרה!

• הוסף לסימניות
התמונה טעימה לי מאד
אני מקווה שגם הכוכבים טעימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה