שיתוף > תנו לי מחמאה כוכב קטן:)

• הוסף לסימניות
התאורה המדוייקת והסטיילינג- מושלם!
בשניה- זה בולט.

סתם כי זה מושלם:
בתמונה הראשונה- הייתי ממקמת את הקו השחור קרוב יותר לקו הכתפיים,
בלי לגעת בפרופורצית החלוקה בין הצבעים.

• הוסף לסימניות
וואו איזה פירגונים
כיף להתחיל את היום עם כאלה תגובות!

• הוסף לסימניות
תמונות יפייפיות, תאורה מיוחדת!
-לטעמי בסט הראשון על הרצפה הייתי שמה משהו חלק ולא מקושקש זה יוצר בלאגן בעין-
כל המשחקי צבעים.

• הוסף לסימניות
הסט השני - מקסים מקסים.
אהבתי ממש.
תפיסות ופוזות אחת אחת.
ועם הבגד הזה בכלל..
ילד מתוק!

• הוסף לסימניות
תמונות יפייפיות, תאורה מיוחדת!
-לטעמי בסט הראשון על הרצפה הייתי שמה משהו חלק ולא מקושקש זה יוצר בלאגן בעין-
כל המשחקי צבעים.

תודה רחלי.
יש מצב שאת צודקת,ניסיתי גם ככה ואהבתי כן יותר עם השטיח,ענין של טעם כנראה:)

• הוסף לסימניות
לאה התמונות שלך תמיד שונות ומיוחדות!
סטים מהממים!

• הוסף לסימניות
ממש יפה לאה!! תמונות יפות, אחת אחת!
כיף לו שהיה לו אותך בתור צלמת שלו!
אהבתי את העיצוב של השחור. משהו שונה...

• הוסף לסימניות
את לא יודעת להוציא פחות ממושלם:)
יופי של תמונות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה