..כוכב שלי..

• הוסף לסימניות
כן, גם לי מגיע להצטלם לפעמים ...

.

קבצים מצורפים

• DSC_3167.jpg
    DSC_3167.jpg
    KB 732.4 · צפיות: 14
  • DSC_3119.jpg
    DSC_3119.jpg
    KB 295.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה הבכור?
הוא ממש מתוק.

• הוסף לסימניות
ילד מתוק! הוא דומה לבת שלך...
הרקע קצת מרצד
הייתי מנסה לצלם עם חולצה חלקה בגוון עז או לבן, עכשיו זה אותו צבע+העיגולים, זה קצת יותר מידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;2107876:
ילד מתוק! הוא דומה לבת שלך...
הרקע קצת מרצד
הייתי מנסה לצלם עם חולצה חלקה בגוון עז או לבן, עכשיו זה אותו צבע+העיגולים, זה קצת יותר מידי...

את צודקת!
את הרקע הוא בחר אחרי שהלבשתי אותו..

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
תתחדשי על הרקע.
השניה מהממת!!

• הוסף לסימניות
הילד מותק
הרקע מעניין ומקורי!- עם עוד התרחקות ופתיחת צמצם + חולצה צהובה - יצא עוד יותר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;2110079:
הילד מותק
הרקע מעניין ומקורי!- עם עוד התרחקות ופתיחת צמצם + חולצה צהובה - יצא עוד יותר יפה

שרה, למה לדרוך על פצעים.. במקום זה תעזרי לי למצא חדר גדול בעיר שלנו..
או שאשבור את הקיר ואלך עוד אחורה...

ואכן חולצה צהובה זה רעיון טוב,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;2110608:
שרה, למה לדרוך על פצעים.. במקום זה תעזרי לי למצא חדר גדול בעיר שלנו..
או שאשבור את הקיר ואלך עוד אחורה...

ואכן חולצה צהובה זה רעיון טוב,

בואי קצת לבקר אצלי :)!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה