כולה 2.600...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תנוחה מושלמת!
פחות התחברתי לעיבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפה דריפה;n4981224:
תודה.
נכתב ע"י אביטל שורץ;n4981383:
תנוחה מיוחדת
זה מתוק ברמות
כיף לשמוע.
נכתב ע"י סתם;n4981407:
תודה לך.
נכתב ע"י finkel_ch;n4981882:
תמונה חמודה.
העיבוד קונטרס מדי...
התלבטתי בענין הקונטרסט,
אבל החלטתי להשאיר כך.
נכתב ע"י מאדי זיגלר;n4982685:
את מלמדת פרטי צילומי נ"ב?

מוזמנת. :)

נכתב ע"י הדסה ו;n4982693:
תנוחה מושלמת!
פחות התחברתי לעיבוד

תודה.
כפי שכתבתי, התלבטתי בענין הקונטרסט,
​​​​​​​אבל החלטתי להשאיר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאדי זיגלר;n4994147:
אני רצינית!
תני לי פרטים בפרטי...

גם אני רצינית.
המייל שלי בחתימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;n4995307:
כבר מזמן אין פה חתימות...

בטח שיש.
את צריכה להגדיר אצלך שתראי.
אצלך החתימה היא כתובת המייל שלך.

• הוסף לסימניות
קצת מידי החלקה על העור לא?

• הוסף לסימניות
גילה, זה מהמם!
קצת קונטרסטי בהחלקה, בעיקר בגוף. בפנים זה דוקא יפה.
האביזר מהמם.
תצליחי המון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה