וולפסון כולל סגנון די ישיבתי יחסית קטן רכניץ מה שידוע לי מלפני שנתיים הקונספט הוא סגנון ר' אשר אריאלי עם שאיפה להספק משמעותי יתכן ואפשר להתקבל לכולל של הר' מאירוביץ בישיבה יש שם כולל חזק קבלה על בסיס עזיבות ובאופן כללי יש מה לנסות בכל הכוללים של לוינשטין למרות שרשמית אין קבלה אברכים לוקחים טפסי רישום ומניסיון יש סיכוי לא רע שיקבלו מספר אברכיםכוללים של רכניץ של וולפסון מישהו שמע, מה הסגנון, מלגה שמירת סדרים.
או האם ידוע למישהו על כולל בסגנון ישיבתי שמקבל לזמן אלול הקרוב לאברכים צעירים שלא מוצאים כוללים, כיון שהרבה כוללים בבית שמש לא מקבלים זמן הבא, אם למישהו ידוע שיעלה לתועלת הכלל בדחיפות.
בתודה מראש
יש לך מושג מה המסכתות שלומדים ברכניץ, ואיך אפשר להתקבלוולפסון כולל סגנון די ישיבתי יחסית קטן רכניץ מה שידוע לי מלפני שנתיים הקונספט הוא סגנון ר' אשר אריאלי עם שאיפה להספק משמעותי יתכן ואפשר להתקבל לכולל של הר' מאירוביץ בישיבה יש שם כולל חזק קבלה על בסיס עזיבות ובאופן כללי יש מה לנסות בכל הכוללים של לוינשטין למרות שרשמית אין קבלה אברכים לוקחים טפסי רישום ומניסיון יש סיכוי לא רע שיקבלו מספר אברכים
בהצלחה!
לגבי רכניץ אין לי מושג כיום אני יודע שלמדו נדה לפני כשנתיים..זה נמצא בהיכל התורה ב-ג2. לגבי וולפסון זה בפני שמואל ברמה א צריך לפנות לשלמה וולפסון הוא הראש כולל אינני יודע מה לומדים עכשיויש לך מושג מה המסכתות שלומדים ברכניץ, ואיך אפשר להתקבל
וכן לגבי וולפסון איפה זה נמצא, איך מתקבלים, ומה לומדים
תודה רבה רבה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים