מדריך כולם רוצים לחסוך איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אם הסדר הוא:
תשלומים חודשיים קבועים -> תשלומים חודשיים משתנים -> יתרה מועברת לחסכון
אין ממש סיכוי לחסוך.
אם הסדר הוא -> העברה לחסכון -> תשלומים חודשיים קבועים-> תשלומים חודשיים משתנים
אז ניתן לחסוך.

• הוסף לסימניות
לבדוק הכנסות ולראות איך אפשר להגדיל אותם (לבקש העלאה במשכורת, להקפיד על שמירת סדרים בכולל;))

• הוסף לסימניות
לעבור לחשבון חשמל מוזל,
לסדר הנחה בארנונה למי שזכאי
לבטל דמי כרטיס בכרטיסי אשראי
ועוד כאלו דברים קטנים שיכולים להצטבר לסכום יפה

• הוסף לסימניות
להחליט איך מתנהלים או מזומן או אשראי, ביחד יוצר חוסר שליטה על ההוצאות

• הוסף לסימניות
לעשות רשימה מדויקת לפני שעושים קניות מה צריך וכמה ולא לקנות מכל הבא ליד

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע דוגמאות
לכל אחד ב"ה יש כשרונות שה' חנן אותו, ועם אותו כישרון צריך ללכת ולהתפתח, ואתן מספר דוגמא:
1. יש יהודי שה' חנן אותו בגישה נכונה ובריאה לילדים/ נערים, והוא עוסק לפרנסתו כמלמד בחיידר, הוא יכול לקחת את הכישרון שלו ולהרחיב אותו ולפתח אותו
דבר ראשון, לעשות שיעורים פרטיים,
בהמשך לעשות סדנאות להורים בנושא זה,
בהמשך לתת מידע לציבור במקומון חינמי,
בהמשך להוציא ספר עם עצות וטיפים
בהמשך לפתוח מכון מיוחד שעובד עם השיטה שלו
אפשר גם שהשיטה תהפוך לעולמית והספר ייהפך לרב מכר בין לאומי, כמובן שצריך מתינות ואורך רוח אבל בסופו של דבר התהליך שמובא כאן בהחלט ייתכן, צריך רק להרים עיניים לשמיים, ולזכור שגם הם לא הגבול!
כמובן שישנם אנשין שיש להם כשרונות והם לא מודעים להם או לא יודעים איך לנצל אותם, להם הייתי ממליץ ללכת לאבחון מקצועי ואמיתי ולפתח את היכולות שלהם.
טיפ אישי: אם אתם לא יודעים במה אתם טובים, נסול לשאול את הסביבה הקרובה שלכם, במה אתם טובים, ותגלו על עצמכים דברים שלא ידעתם, ולפעמים פשוט לא שמתם לב.
מאחל בהצלחה רבה לכולם במימוש מלא של כל היכולות שקיבל מהשי"ת!

• הוסף לסימניות
לא רוצה להתווכח לפני שניסינו,
אז נקפוץ ישר לטופ, אבל לא ליחידי סגולה
אפשר גם שהשיטה תהפוך לעולמית והספר ייהפך לרב מכר בין לאומי,

נתחיל ב:
בהמשך לפתוח מכון מיוחד שעובד עם השיטה שלו

כמה נראה לך בעל מכון כזה מרוויח נקי מידי חודש, כמה מכונים כאלה שהתמתגו טוב בציבור יש וכו'.

אני בעד ונשמע נכון שכל אחד ינסה למקסם את יכולתיו,
אני לא מקבלת את זה שאם רק תרצה הכל יסתדר לך על הצד היותר טוב, צריך שכל כך הרבה פרמטרים ייפלו על הצד הנכון, איך אפשר לומר, שרק תתאמץ ותראה שהכל יעבוד?

מצטערת, לא אישי כמובן, אבל רוב האנשים לא ניחנו בתכונות של עושי נפלאות, ומה שבעיקר מקפיץ ברעיון הוא נתינת ההרגשה שאם רק תעשה את זה נכון כל העולם פרוש לפניך.

תתאמץ? כן בוודאי (בגדרי ההגיון, נגיד לעבוד 17 שעות ביממה זה לא שם)
בטוח שהכל יסתדר לך ותהיה מאסטר פיס בתחום כשרונותיך, ולא רק שתהיה מאסטר, יהיה לך מגע זהב? לא.

ושוב, ודאי כל אחד צריך לעשות את המיטב שלו.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להתווכח לפני שניסינו,
אז נקפוץ ישר לטופ, אבל לא ליחידי סגולה

נתחיל ב:

כמה נראה לך בעל מכון כזה מרוויח נקי מידי חודש, כמה מכונים כאלה שהתמתגו טוב בציבור יש וכו'.

אני בעד ונשמע נכון שכל אחד ינסה למקסם את יכולתיו,
אני לא מקבלת את זה שאם רק תרצה הכל יסתדר לך על הצד היותר טוב, צריך שכל כך הרבה פרמטרים ייפלו על הצד הנכון, איך אפשר לומר, שרק תתאמץ ותראה שהכל יעבוד?

מצטערת, לא אישי כמובן, אבל רוב האנשים לא ניחנו בתכונות של עושי נפלאות, ומה שבעיקר מקפיץ ברעיון הוא נתינת ההרגשה שאם רק תעשה את זה נכון כל העולם פרוש לפניך.

תתאמץ? כן בוודאי (בגדרי ההגיון, נגיד לעבוד 17 שעות ביממה זה לא שם)
בטוח שהכל יסתדר לך ותהיה מאסטר פיס בתחום כשרונותיך, ולא רק שתהיה מאסטר, יהיה לך מגע זהב? לא.

ושוב, ודאי כל אחד צריך לעשות את המיטב שלו.
אתם צודקים בנקודה שלא כל מה שכתבתי, יהיה בפועל, אבל בהחלט אם אדם ימקסם את היכולות שלו, השמים הם לא הגבול, לאדם ניתנו כוחות מיוחדים מאוד, צריך רק לנצל.
אגב, הנקודה הגישה של כמה מרוויח בעל מכון כזה, היא לא נכונה, ואני אסביר.
בד"כ אדם מסתכל מה עושה הרבה כסף, ולזה הוא נכנס, למרות שאין לו את הכישורים לכך, אני לא אומר שאדם לא יצליח, אבל אם אדם יעשה את מה שהוא יכול לעשות, זה יהיה הרבה יותר מוצלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה