כונן דחוס

• הוסף לסימניות
בטעות נלחץ לי האפשרות על הכונן אחד במחשב "דחוס כונן זה כדי לחסוך בשטח"
בכונן זה הטקסט בצבע כחול ובשאר הכוננים הטקסט בצבע שחור
ביטלתי את הסימון של הזחיסה במאפינים והוא כביכול שחרר את הדחיסה אבל כל הטקסט והתקיות בפנים עדיין בצבע כחול הכונן הדחוס עובד יותר לאט משאר הכוננים בכל הפעולות הפשוטות (כמו פתיחת תקיות העתקה וכ'ו) מה הפיתרון, איך אני מחלצת ומצילה את כל החומר שבו?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לבחור הכל, ולהגדיר שלא יהיה דחוס.
להגיד לו לשמור על כל התיקיות והקבצים.

• הוסף לסימניות
איפה אני מגדירה זאת? בכונן בפנים על התקיות עצמם?

• הוסף לסימניות
כן.
קונטרול+A. (בחר הכל).
לחיצה ימנית על אחד הקבצים.
מאפיינים.
מתקדם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה אנסה..

• הוסף לסימניות
תודה רבה מצאתי אבל היכן להגיד לו לשמור על כל התיקיות והקבצים. לא ראיתי כזו אפשרות?

• הוסף לסימניות
להוריד את הV מ'דחוס קבצים...'.

• הוסף לסימניות
למה לוקח כ"כ הרבה זמן לבטל את הדחיסה ולהחזירו למצב רגיל?
בכלל אני לא יודעת איך זה נהיה בכלל, אם יש תוכנה לזה?
זה ממש איטי עד, יש מצב שחומרים לא יעבדו לי אח"כ? כי מדי פעם הוא נעצר וכותב שיש בעיה ואני מדלגת על זה...

• הוסף לסימניות
זה לא מאוד משנה , במקרים מאוד מסויימים זה כול להשפיע על המהירות (אם המעבד מהיר זה אפילו יכול לחסוך זמן כי זמן הקריאה מהדיסק הוא יותר ארוך מזמן העיבוד) .
זה לא דבר בעייתי מאוד כי מובנה הרבה מאוד שנים בתוף המערכת קבצים של ה NTFS.

כדי לבטל אפשר גם דרך שורת פקודה
לפתוח שורת פקודה במצב מנהל

compact *.* /s/u

הכל ב C הראשי זה באמת לוקח קצת זמן תלוי בכמות הקבצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה