כונן הדיסקים שלי לא מזהה דיסק מסויים

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק שמע, שפועל במערכת סטריאו כמו שצריך אבל המחשב מזהה אותו כדיסק ריק.
בדקתי בעוד מחשב וגם שם הוא מופיע כדיסק ריק.

יש למישהו מושג על דרך לעקוף את הבעיה?

• הוסף לסימניות
כי הוא דיסק שמע, והמחשב לא אמור לזהות אותו, רק תוכנות PLAY כמו וינדוס מדיה פלייר וכדו'.

• הוסף לסימניות
אחר שברוב הדיסקים הרגילים [בכל אופן אצלי] הקבצים בסיומת CDA, בקישור הבא יש תוכנה שממירה אותם לMP3, ואני מרוצה ממנה מאד:
http://www.eusing.com/CDRipper/CDRipper.htm
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985476:
כי הוא דיסק שמע, והמחשב לא אמור לזהות אותו, רק תוכנות PLAY כמו וינדוס מדיה פלייר וכדו'.

????
ממך לקבל כזאת תשובה?!?!?
לא מתאים לך...

בד"כ המחשב (טוב, נדייק: מערכת ההפעלה, XP במקרה שלי) מזהה כל דיסק שמע.
כל רצועה מופיעה כקובץ CDA בגודל 44 בתים

במקרה שלי - הדיסק מופיע כדיסק ריק, ושום תכנה לא מזהה בכלל שיש דיסק בכונן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;985914:
????
ממך לקבל כזאת תשובה?!?!?
לא מתאים לך...

בד"כ המחשב (טוב, נדייק: מערכת ההפעלה, XP במקרה שלי) מזהה כל דיסק שמע.
כל רצועה מופיעה כקובץ CDA בגודל 44 בתים

במקרה שלי - הדיסק מופיע כדיסק ריק, ושום תכנה לא מזהה בכלל שיש דיסק בכונן
מה שלא מתאים לא מתאים.
אבל אני אסביר את עצמי, מערכת ההפעלה עצמה לא מזהה דיסק שמע כדיסק, ואם תבדוק מצד מערכת ההפעלה כמה שוקל קובץ השמע הוא יגיד לך 1 KB. ולמה, כי הוא בקושי מזהה את הקובץ כקיצור דרך לקובץ האמיתי. ורק התוכנה של וינדוס מדיה פלייר או תוכנות פליי אחרות, הן אלו שמזהות את השמע שבתוך הדיסק. וזה מה שכתבתי.
לגבי הדיסק שלך ספציפית- במאפייני הדיסק מה כתוב? (הכל 0?)

• הוסף לסימניות
כשאני מכניס כל דיסק אחר, מיד עולה לי חלון אפשרויות אוטומטיות ורשום Audio Disc. זו לא מערכת ההפעלה שזיהתה את זה?
ברור שהמחשב לא מזהה את הטרקים. אני חושב שגם תוכנות ההשמעה לא מזהות את הטרקים אלא את קיצורי הדרך, וכך הן מגיעות לטרקים.

אצלי כתוב דיסק ריק, הכל 0, מקום פנוי 702.
לא מושמע לא במדיה פלייר ולא ב VLC

• הוסף לסימניות
לגבי מערכת ההפעלה- אין לי כח להסביר את זה כרגע (אחרי שכבר יש לך מדיה פלייר אז הוא מזהה עם איזו תוכנה לפתוח כל סיומת אבל המערכת עצמה לא מזהה, ואם לא הבנת לא נורא).
לגבי הדיסק- אם כתוב שיש לך 702 מגה פנוי, אז הדיסק פשוט ריק.

• הוסף לסימניות
באמת?
אז איך במערכת הוא מושמע יופי?

• הוסף לסימניות
לא יודע מה לומר לך.
זה דיסק מקורי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;985992:
לא יודע מה לומר לך.
זה דיסק מקורי?

אכן

ויש לי עוד דיסק אחר עם אותה תופעה (אבל אותו בדקתי רק במחשב אחד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה