כונן הC שלי מאובטח

• הוסף לסימניות
בטעות עשיתי אבטחה לכל כונן הC
ואין לי אפשרות לשמור קבצים, לפתוח ועוד.

מה צריך לעששששששששששוות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
המחשב נכבה באמצע פעילות

המחשב נכבה באמצע פעילות כשהרבה קבצים כבדים היו פתוחים במיוחד פוטושופ.
כונן הC הראה לי לאחר הפתיחה המחודשת שהוא מלא.

עצת טכנאי שביקר אצלי בעבר לאותה בעיה:
המחשב מגבה אוטומטית את כל הקבצים הפתוחים ברגע שהוא מתכבה. לכן כונן הC מראה סימן אדום. ואין זיכרון פנוי.
הוא טען שצריכים לגלות את התיקיות ששם יש את הקבצים המגובים להסיר את ההצפנה.
ולמחוק את הקבצים המגובים.

משם הגעתי לטעות הטראגית הזו.

איך פותרים????
הבו עיצה

• הוסף לסימניות
אם מדובר באבטחת הרשאות אז יש תוכנה פשוטה המעניקה הרשאות full access לכל התיקיות שתבחר התוכנה נקראת ntfs access 2.1 ונמצאת גם בדיסק היירנס בוט (קטגוריית file system)..
אפשר גם לערוך דרך לשונית אבטחה להעניק הרשאות למשתמשים,קבוצות או לכולם..אבל אפילו שברירת מחדל ההרשאות שמעניקים עוברות בירושה לכל התיקיות בכניסה יכול להיות שההגדרות שונו (לא יודע מה עשית שם)..
דרך התוכנה הנ"ל זה יותר קל..

קבצים מצורפים

• ntfs.png
    KB 10 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אין לי את התוכנה הזו

מישו יכול להיכנס למחשב שלי דרך שליטה מרחוק
ולראות מה הבעיה שלי?

לאן הגעתי...
אין לי אפשרות לפתוח כלווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!

• הוסף לסימניות
החיבור שלי מתנתק כל הזמן אבל לא אכפת לי לנסות תריץ teamviewer ותן לי id

• הוסף לסימניות
הנה המזהה שהכנסתי..

קבצים מצורפים

• 14.png
    KB 30.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה לשי אבידר.
פתר את הבעיה בשקט
והלך...

ממש מלאך!
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה