כונן חיצוני לא נקלט(דחוף)

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חיברתי כונן חיצוני בחיבור של usb למחשב, ההתקן נקלט אך לא נפתחת תיבת אפשרויות וכן ב"מחשב שלי" אין את הכונן הנוסף, איך אוכל לפתור זאת?

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך להחליף קאבל
כן, אפילו שהוא כביכול נקלט

• הוסף לסימניות
ניסיתי להחליף , עדיין לא נקלט, יש רעיונות נוספים? אנא מי שבידו לעזור שיגיב

• הוסף לסימניות
יתכן ויש אנטי וירוס שחוסם זיהוי של כוננים חיצונים?

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה, שמשהו חכם המליץ לי לכבות את המחשב ולהדליק...
תתפלאי, זה עזר! :)

• הוסף לסימניות
נסה לחבר אותו לכניסת ה-USB שבגב המחשב.

• הוסף לסימניות
קרה לי גם
התברר שהמכשיר פשוט נדפק...
(לקחתי אותי בתיק כנראה קיבל מכה קטנה)
המוכר אמר שהמכיר עדין- והחליף לי מיד בחדש!

• הוסף לסימניות
במנהל דיסקים הוא מזוהה???
(מחשב-ניהול-ניהול דיסקים)

• הוסף לסימניות
לי זה קרה ומצאתי את הפתרון

צריך להכנס לניהול דיסקים (לחפש בשורת התחל ניהול מחשב,ושם אחסון>ניהול דיסקים) לבחור שם את הדיסק הנכון ובתפריט לחיצה ימנית בעכבר לבחור שנה אות כונן ושם להוסיף אות כונן שלא קיים עדיין. ללחוץ אישור ומיד הדיסק מופיע במחשב שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה