כונן חיצוני מתנתק

• הוסף לסימניות
יש לי כונן חיצוני 1 טרה של LACIE ללא חיבור לחשמל הבעיה היא שכל כמה ימים הוא פתאם מתנתק והמחשב לא מזהה אותו ורק כיבוי והדלקה פותר (בד"כ) את הבעיה, מישהו נתקל בבעיה כזאת? ממה זה יכול לנבוע? ומה הפתרון?
תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי

בכגון דא

באמצע העתקה הוא פשוט מתנתק ומפסיק להיות מזוהה

מה לי יצא מכל הענין הזה זה החיבור גם בצד של המחשב וגם בצד של הכונן טעונים חיזוק לבל לא ינתקו

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תגבה את החומר ותפסיק לסמוך עליו.
הדיסקים הקשיחים של היום מאוד לא אמינים, בתקלה הראשונה, צריך לגבות, ולקנות חדש.
אח"כ תצטרך לפתוח אשכול עם הצילו ועשר סימני שאלה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;805631:
בכגון דא

באמצע העתקה הוא פשוט מתנתק ומפסיק להיות מזוהה

מה לי יצא מכל הענין הזה זה החיבור גם בצד של המחשב וגם בצד של הכונן טעונים חיזוק לבל לא ינתקו

זה לא מתנתק פיזית! זה עדיין מחובר אבל המחשב לא מזהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;805733:

נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;805619:
יש לי כונן חיצוני 1 טרה של LACIE ללא חיבור לחשמל הבעיה היא שכל כמה ימים הוא פתאם מתנתק והמחשב לא מזהה אותו ורק כיבוי והדלקה פותר (בד"כ) את הבעיה, מישהו נתקל בבעיה כזאת? ממה זה יכול לנבוע? ומה הפתרון?
תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב!

זה יכול לגרום ע"י כמה דברים, בא נלך מהכי הקל, ואם עדיין לא פטרה הבעיה נלץ להמשיך
תבדוק במחשב אחר, אם זה עושה אותו בעיה
כי יכול ליהות שיש בהגדרה של הדייבר משהו בעיה,
אז כדי לאפס את הדרייבר של USB במנהל התקנים, תסמן V בלשונית תצוגה הצג תוקנים מוסתרים, ותמחוק את הכל,ואחרי זה תלחץ על בלשונית פעולה על "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" שיתקן מחדש
יש בזה אפשרות לתקן את הבעיה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;805733:
גם אצלי הוא מחובר פיזית רק שאני מקבל הודעה בסגנון המחשב הפסיק לזהות וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;805829:
גם אצלי הוא מחובר פיזית רק שאני מקבל הודעה בסגנון המחשב הפסיק לזהות וכו'

אני מאבין שמודבר בחשב נייח
איזה מערכת יש לך, אולי שהוא מתזנן אז הוא לא מתחבר בחזרה
תאפס את הלוח אם (CMOS)(רק בתנאי שאתה טכנאי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc com;805984:
אני מאבין שמודבר בחשב נייח
איזה מערכת יש לך, אולי שהוא מתזנן אז הוא לא מתחבר בחזרה
תאפס את הלוח אם (CMOS)(רק בתנאי שאתה טכנאי)

מדובר במחשב נייח, כן, את זה עוד הבנתי, אבל מה זה מתזנן? :confused: אשמח אם תסביר ואם תוכל גם להסביר לי איך בודקים איזה מערכת יש ואיך מאפסים?!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תתקין מחדש את כל הפלג אנד פליי.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה