כונן חיצוני - ספריית הקבצים פגומה ובלתי קריאה

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאקרוניס יכול לבצע זאת
@יוסי מחשבים ?

רק אזהרה קטנה
דע לך ביצוע של sector by sector clone ברמת PC, יכול לשבש את הדברים ולהחמיר את המצב
אם הצלחנו לראות כ''כ הרבה דברים כל מצבו של הכונן דרך כמה תכנות שונות - אין קובץ תמונה או משהו שאפשר לייצא שבכל מצב התוכן של הכונן יישמר ויהיה ניתן לשחזור?

• הוסף לסימניות
כשאתה פותח את הדיסק עם Hex editor
אתה פונה לסקטור אחד בלבד (מתוך כמעט מליארד)

לעומת זאת כשאתה עושה sector by sector clone אתה פונה לכל הסקטורים בדיסק הקשיח
מספיק אחד מהם בעייתי שיהפוך את הסיפור לצרה צרורה
במקרה שלך יש לפחות (מה שאני רואה) 23 סקטורים כאלה

• הוסף לסימניות
אם הצלחנו לראות כ''כ הרבה דברים כל מצבו של הכונן דרך כמה תכנות שונות - אין קובץ תמונה או משהו שאפשר לייצא שבכל מצב התוכן של הכונן יישמר ויהיה ניתן לשחזור?
יש כן
והיא לעבוד על המקור
אבל לא בבית ספרנו

• הוסף לסימניות
לפני זמן קצר ראיתי באיזה אשכול שזה בעיה רגילה ויכול להיות הרבה פעמים
שם רשום שלפעמים למערכת אין פרטים על הכונן
הספציפי
מה שצריך זה תוכנה שמזהה את הכונן
אפשר לעשות חיפוש בגוגל המערכת אינה מזהה את הUSB יש לי כמה תוכנות ניסיתי כבר כמה פעמים להעלות תוכנות ולא הלך לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה