כונן חיצוני של 1 טארה, איזה חברה מומלצת?

• הוסף לסימניות
ומי מוכר בזול?
לאחר נסיון עצוב עם כמה חברות, אשמח לשמוע הלצות לכונן שיש לכם תקופה ארוכה ואתם מרוצים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מנסיון Trancend עם מעטפת גומי חיצונית

• הוסף לסימניות
פעם חיפשתי ע"כ בפורום בצורה רצינית, ויצא לי שטושיבה הכי מומלץ (אחרי שאיבדתי חומר רב לאחר גיבוי בכונן מחברה כלשהי).
קניתי מחו"ל ואני מרוצה עד הגג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;2164948:
פעם חיפשתי ע"כ בפורום בצורה רצינית, ויצא לי שטושיבה הכי מומלץ (אחרי שאיבדתי חומר רב לאחר גיבוי בכונן מחברה כלשהי).
קניתי מחו"ל ואני מרוצה עד הגג.

איפה בחו"ל? כמה עלה?
יש קישור?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2164886:
מנסיון Trancend עם מעטפת גומי חיצונית

מצטרף.
כאשר מדובר על כונן שהוא לא בתוך המחשב, הדבר שהכי חשוב הוא הגנה מנפילות.
לTrancend יש הגנה כזו. יש סירטון של הבדיקות המחמירות שעשו לו.

• הוסף לסימניות
wd
WESTERN DIGITAL אני משתמש כבר שנתיים... בלי בעיות.
גם הדגם הכי פשוט בלי הוואיפאי מספק תוצאות טובות, עם חיבור USB 3.

• הוסף לסימניות
מצטערת
אבל טרנסנד עם הגומי אכזב אותי קשות, הלך לי טארה שלם. (ואיתו חומר ששוה הרבה כס
תודה על המידעף)

• הוסף לסימניות
יש לי של חברת "verbatim" כבר כמה שנים טובות המליץ לי על זה החנות "מדי מחשבים" ואני באמת מרוצה מאד,למרות שפחדתי לקחת חברה לא מוכרת אבל הבנתי שיש שירות מצוין בארץ אם יש בעיה במגעים ובינתיים לא הייתי צריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2166475:
יש לי של חברת "verbatim" כבר כמה שנים טובות המליץ לי על זה החנות "מדי מחשבים" ואני באמת מרוצה מאד,למרות שפחדתי לקחת חברה לא מוכרת אבל הבנתי שיש שירות מצוין בארץ אם יש בעיה במגעים ובינתיים לא הייתי צריכה.

מה המחירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה