כונן חיצוני שמתנתק

• הוסף לסימניות
לאחרונה הכונן החיצוני שלי מתנתק המון פעמים
פתאום
בלי שאף אחד יגע בכבל שלו
ואז אני פשוט מתנתק, מחברת שוב, וזה מתחבר.

מה זה אומר-
שמשהו הרוס בכונן? או בחיבורים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1608396:
לאחרונה הכונן החיצוני שלי מתנתק המון פעמים
פתאום
בלי שאף אחד יגע בכבל שלו
ואז אני פשוט מתנתק, מחברת שוב, וזה מתחבר.

מה זה אומר-
שמשהו הרוס בכונן? או בחיבורים?

מוזר יש לי בדיוק אותו דבר רק אצלי זה מתחבר בחזרה מעצמו

• הוסף לסימניות
יש מצב שבחיבורים או בכרטיס של המעטפת החיצונית (בקר).
אז או שתחליפי כבלים ותבדקי ואם זה ממשיך אז בדר"כ אם את אומרת שזה מתנתק תוך שעה, פשוט מוציאים את ההארדיסק מהאריזה החיצונית שלו, ומחברים אותו באופן ישיר, ובמקרה הצורך מחליפים קופסא.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1608440:
יש מצב שבחיבורים או בכרטיס של המעטפת החיצונית (בקר).
אז או שתחליפי כבלים ותבדקי ואם זה ממשיך אז בדר"כ אם את אומרת שזה מתנתק תוך שעה, פשוט מוציאים את ההארדיסק מהאריזה החיצונית שלו, ומחברים אותו באופן ישיר, ובמקרה הצורך מחליפים קופסא.
בהצלחה

אצלי זה לא מתנתק תמיד רק יש פעמים שפתאום אני שומע הצילצול של ניתוק וחיבור ומופיע החלון של הפעלה אוטומטי וזה יכול לקרות כמה פעמים אחת אחרי השני ואז יהיה שקט לכמה שעות והופ עוד הפעם.

• הוסף לסימניות
להערכתי זה הבקר, זה קרה גם לי, ופשוט החלפתי הארדיסק מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1608638:

מה זה "הבקר"?

• הוסף לסימניות
בֵּקר, זה הלוח האלקטרוני שמוצמד לכל הארדיסק מלמטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1608638:

אי אפשר לתקן את זה?
אם כן בערך כמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1608775:
בֵּקר, זה הלוח האלקטרוני שמוצמד לכל הארדיסק מלמטה.

זה ה"חורים" של כניסה של usb?

• הוסף לסימניות
חיפוש באינטרנט הועיל כמה דברים שאפשר לנסות
1. בהגדרות צריכת חשמל > שנה הגדרות תוכנית > שנה הגדרות צריכת חשמל מתקדמות > הגדרות USB > הגדרת השעיה סלקטיבית של USB > "הגדר" ללא זמין

2. עדכון דרייברים ליציאות USB

3. עדכון FIRMWARE להדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
אויש,
זה כנראה אפקט של "חבר מביא חבר"
גם האו קי שלי השתגע!
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מתנתק מעצמו טיפה אחרי שאני מחברת.
לפעמים הוא גם יכול להתעורר בחזרה לחיים, אבל כמעט שלא.
זה לא נראה שהבעיה במגעים כי הוא לא נשמע לתזוזות. סתומרת, הוא לא רגיש בכלל אם אני מזיזה אותו בתוך הכונן.

• הוסף לסימניות
לפעמים עדכון דרייברים עוזר.

• הוסף לסימניות
תבדקי אותו במחשב אחר יום יומיים ותעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה