כונן חיצוני

• הוסף לסימניות
יש לי כונן חיצוני שכשאני מחברת אותו למחשב המחשב קורא אותו אבל לא מציג אותו
כלומר, אני לא יכולה לראות את הקבצים שיש בו.
מה עלי לעשות???
דחוף!!!!!!

• הוסף לסימניות
במאפיינים הוא מראה שמלא?
אם כן עשו מה שמתואר כאן

• הוסף לסימניות
רק להעיר שבמידה ויש כבר תוכנת אנטיוירוס מעודכנת על המחשב אין צורך בהורדת ה Malwarebytes אלא יש להריץ סריקה עם התוכנה הקיימת ולאחמ"כ להשתמש בתיקון.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2035732:
רק להעיר שבמידה ויש כבר תוכנת אנטיוירוס מעודכנת על המחשב אין צורך בהורדת ה Malwarebytes אלא יש להריץ סריקה עם התוכנה הקיימת ולאחמ"כ להשתמש בתיקון.

בהצלחה

מסכים עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
המחשב מראה שהכונן לא מלא ובניהול דיסקים הוא כותב "לא מוכר".

• הוסף לסימניות
שיחזור דיסק לא מוכר

נכתב ע"י לאהלה כהן;2035756:

במרכז הצריבות משחזרים דיסקים כאלה 02-6524956

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה כהן;2035756:

"לא מלא" הכוונה שהוא ריק לגמרי ? או שהוא מלא באופן חלקי ?
הייתי מציע בין כך ובין כך לבצע סריקת אנטיוירוס ולהפעיל את הקובץ Shortcut Fix שדודכהן הפנה אליו.

עדכני אותנו בתוצאות.

ודבר נוסף - כאשר את ניגשת לכונן ב"מחשב שלי" ופותחת אותו - את מגיעה כביכול לכונן ריק ללא ספריות וקבצים ? או שאת אפילו לא מצליחה לפתוח אותו ?

• הוסף לסימניות
אני אפילו לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ,
וכן-גם האני וירוס הנ"ל לא קורא אותו יש עוד אופציות?
או שפשוט נהרס לי הכונן??? :(

• הוסף לסימניות
אני חייבת עזרה!!!
הקבצים שם מאד חשובים לי!!!!!
עכשיו בניהול דיסקים הוא מבקש ממני לאתחל אותו, לנסות לאתחל ואז לשחזר בתוכנות שמתאימות לזה?
אם כן באיזה תוכנה אפשר לשחזר?
HELP!!!!

• הוסף לסימניות
חכי רגע, ניסית במחשב אחר ? עם כבל אחר ? את חייבת לנסות לפני שאת קופצת לדברים דרסטיים....

בן כמה הדיסק הקשיח הזה ?
קרה לו משהו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה כהן;2036326:
אני חייבת עזרה!!!
הקבצים שם מאד חשובים לי!!!!!
עכשיו בניהול דיסקים הוא מבקש ממני לאתחל אותו, לנסות לאתחל ואז לשחזר בתוכנות שמתאימות לזה?
אם כן באיזה תוכנה אפשר לשחזר?
HELP!!!!

אם אני מבין טוב המערכת קבצים היא RAW כרגע ואין גישה לדיסק , אפשר לנסות בכניסה אחרת או כבל אחר, אם עבד הללויה אם לא עבד , אל תאתחלי בשופ"א אפשר לשחזר ע"י activ partition recovery חפשו בפורום על זה יש חומר נחמד,

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כל האופציות הנ"ל, ושום דבר לא עזר-
בלית ברירה אני אשלח אותו לטכנאי,
תודה רבה על הרצון לעזור!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה