כונן נייד- דחוף!

• הוסף לסימניות
יש לי כונן נייד מלא בחומר שפתאום עושה בעיות, אני פותחת אותו ורואה את כל התיקיות אבל הוא לא נותן לי לעשות כלום עם הקבצים.
לא לפתוח
לא להעתיק
לא לכווץ
לא לשלוח במייל.

מה יכול להיות?
מה עושים?

יש בו 63 GB מתוך 400 ......

דחוף!!

• הוסף לסימניות
תנסי להוציא ולהכניס את הכונן שוב.

יש עוד אפשרות.
תריצי את cmd.exe במצב של מנהל המחשב

התחל - הפעלה / cmd - RUN
בחלון שיפתח תקישי את הפקודה הבאה כלשונה (בהנחה שהכונן הדפוק הוא H)

CHKDSK H:/X/F

זה אמור לעזור.

תעדכני

יום מצוין

• הוסף לסימניות
בקרתי אצלה מרחוק
נשמע ממש כמו בעיה חומרתית במחט ההרדיסק

• הוסף לסימניות
לדעתי זה רק מעבדה וספק אם יצליח

• הוסף לסימניות
המון המון המון תודה ל:
'מי שאמר'
תמיכה מקצועית ואדיבה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לאחרונה עולה כל פעם מחדש הנושא של כונן חיצוני.
מאוד חשוב לי לשמוע את דעתם של המקצוענים שבנינו איך באמת אפשר לגבות בלב שקט.

• הוסף לסימניות
סתם כך כדאי לעבוד עם דיסק קשיח איכותי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=74370
עיין בתגובה שלי

והגיבוי הכי טוב פשוט לגבות כל יום לדיסק קשיח נוסף
יש תוכנות גיבוי שונות לכך

אני אישית החומר שלי מגובה על שלושה הרדיסקים.

נכתב ע"י איצה מאייר;579471:
לאחרונה עולה כל פעם מחדש הנושא של כונן חיצוני.
מאוד חשוב לי לשמוע את דעתם של המקצוענים שבנינו איך באמת אפשר לגבות בלב שקט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה