נכתב ע"י meir165;1894957:שלום
האם יש למישהו פה מידע
היכן אפשר לקנות דיסקים קשיחים חיצונים 1.5TB
2.5 אינצ'
באספקה מיידית?
נכתב ע"י עשרים ושתים;1895364:ksp בכמעט כל הסניפים שלהם
http://ksp.co.il/?select=.1033..146...&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
נכתב ע"י meir165;1895368:תודה רבה,
אבל השירות שם על הפנים,
בשביל לעשות הזמנה, צריך לבוא לסניף, ואין להם מלאי בסניפים,
ואין להם מכירה סיטונאית, המחרים יותר יקרים מהשווקים שאני עובד איתם.
בעקרון אני עובד עם בנדה ו-CRG והשירות שלהם מצויין,
הבעיה שנגמר להם כעת המלאי.
נכתב ע"י 3 פינות;1899412:אייבורי, תבדוק מלאי אם אתה רוצה להיות בטוח אז דבר עם השירות לקוחות בטלפון (משהו כמו 5-10 דקות המתנה בעומס)
https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2626&filters[2426][]=2432&filters[4482][]=4483
לכאורה זה דבר שיהיה בכל הסניפים (כנראה אבל לא בכמות סיטונאית)
יש עוד כמה יצרנים, אבל בגדול אתה צודק.נכתב ע"י דודכהן;1909169:אני שמעתי שהדיסקים האלו ככה מוכר באיבורי אמר לי שכל החברות זה בסה"כ שני יצרניות סיגמה וWD אם אני זוכר טוב והבדלי מחירים זה המותג שעל הקופסה והמיגון שלו, יש מצב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים