כונן תקליטורים וצורב dvd פנימי במחשב נייד - יש דרך לתקן/להתקין חדש?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכם מתקן/תיקן/התקין כונן תקליטורים פנימי במחשב נייד?

הצורב במחשב הנייד שלי מגמגם... זאת אומרת, הוא הכריז על עצמאות ומחליט על דעת עצמו מתי לזהות את הדיסק ולפתוח אותו, או לצרוב דיסק, ומתי הוא שומר על זכות השתיקה ומתעלם לחלוטין ממה שהוכנס לתוכו...:(

הטכנאי שאצלו קניתי את המחשב, טוען שלא משתלם לתקן את זה, כי זה עולה הרבה כסף, ועדיף לקנות כונן-צורב חיצוני.
אני מעדיפה כן לתקן/להתקין כונן פנימי, כי נראה לי מגוחך להפוך את הניידות של המחשב הנייד למשהו מסורבל יותר עם כונן חיצוני (מספיק יש את הדיסק קשיח החיצוני...)

האם יש למישהו נסיון עם זה?
מישהו מהטכנאים פה עושה את זה? שווה?

יש לציין שני מאד סומכת על הטכנאי שלי, יחד עם זאת תמיד שווה לשמוע חוות דעת שניה, לפעמים זה ענין של גישה. אז אנא תגובתכם. תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
מחשב של חברת olidata
דגם: לא ידוע לי.

• הוסף לסימניות
תלוי במחשבים , יש כמה גבהים של הכוננים , slim ורגיל וגם סופר-סלים , ויש כמה סוגי ממשקים pata ו sata , לעיתים יש גם בעיה עם הפאנל , דהיינו הפלסטיק שמכסה על הדלת של הכונן שהוא לא מתלבש טוב על כוננים מסוג אחר. אבל זה כבר בעיה קוסמטית.

החלפת כונן אם הוא לא מיוחד במינו , אמורה לעלות אצל טכנאי בין 250 ל 300 שח. כולל עבודה.

• הוסף לסימניות
האם יש פה טכנאי שמוכן שאראה לו את המחשב ויבדוק האם יש לו כונן מתאים להתקין חדש, כאשר הבדיקה הזו תהיה ללא עלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה