דרוש מידע כונן 128TB זה אמיתי?

• הוסף לסימניות
היום במדור מחשבים של עיתון יתד נאמן גם הביאו בנושא הזה "לא להתפתות".
אולי בהמשך אני יביא צילום.

על הרמאות
ושם מביאים שקנו באזמון ולא מדברים רק על TB אלא על פחות

• הוסף לסימניות
אמזון זו אחרי הכל החנות הכי אמינה ברשת אין אפשרות לפרסם שם שטויות כאלה ומי שמפרסם מוצר לא אמין עף מהמערכת !
העצבים שלי עלו לא בגלל שאני בעד אמזון אלא בגלל שזה כבר פעם שלישית השבוע ששואלים אותי שאלות בסגנון הזה (הזמנתי כונן של טרה בחצי שקל בעליאקספרס וכו') זה פשוט נמאס וזה רק מראה כמה כסף המוכרים שם עושים על האנשים שנותים למוצרים האלה הזדמנות...
יש שם כאלו רק כנראה שעדיין לא מצאת (אני כן)

• הוסף לסימניות
אפרופו פייק דיסקים.. אני רוצה לקשר כאן דיסק שהכי קרוב לדיסק אמיתי, המוצר מעלי אקספרס ולמרבה ההפתעה הוא נבדק והוא בגודל מלא! זה עדיין לא אומר על כח הסיבולת שלו -כמה יוכל להחזיק העתקות ומחיקות, אך מי שמחפש לשדרג מחשב ישן זה יכול להיות פתרון טוב בשבילו, כמובן שלא לשמור עליו קבצים חשובים ובכל מקרה להקפיד על גיבוי משולש!!
המוצר בין הנמכרים ביותר בעלי אקספרס, וברמה הכי גבוהה (שוב, בעלי אקספרס...). ובמחיר ממש מפתיע!

אחד המגיבים (ישראלי לא פרייאר..) בדק את הדיסק והתוצאה דוקא טובה (ביחס למחיר).
הכתיבה אמנם איטית אך כנראה זה בגלל שזה כתיבה רצופה, בבדיקות אחרות הוא הראה נתונים סבירים.

Af758d146906642938860ae72f4d8a6c8u.png

• הוסף לסימניות
המדינה?????
מה זה קשור אליה?
אני אסביר לך מה הבעיה בדברים האלה
האיכות. באמת, אני מאמינה שיגיע לך כונן 128 טרה בייט
אבל, וזה אבל גדול, לא נראה שזה יחזיק מעמד יותר משבוע- חודש
אז על תשכח לגבות...
ממש לא
קניתי של 2 טרה והצלחתי להכניס 20 גיגה בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה